Hej

Nu kommer ett vad-jag-har-gjort-idag-inlägg ;P
Jag var på ett väldigt givande seminarium idag. Det handlade om lärarnas yrkesetik och de två föreläsarna var duktiga och gav oss (studenter, lärare och andra människor som var inbjudna) bra diskussionsuppgifter :)
De bjöd oss på kallt vatten och godisskålar på varje bord + fika som bestod av varma mackor med alla tillbehör och kaffe och te. Schysst!!

Sen försökte jag göra lite läxor, men det gick ju som det gick.... somnade och sen tittade jag på tv resten av eftermiddagen :P

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt.... Innan jag och lillebror åt middag hjälpte vi mamma att ta ner lite grejjer till bilen och när vi gick upp för trapporna i trapphuset igen så halkade jag.... :P jag var inne i min egen värld och sen satte jag mig på rumpan i trapphuset :P Jag tror att jag gjorde illa foten lite för det svider på ett konstigt sätt just nu :/
Imorgon är det föreläsning och sen ska jag och min grupp sitta och snacka lite efteråt. Det hade varit en lugn fredag om det inte var på grund av alla läxor min kursledare gav mig häromdagen! Det blir helgpluggande igen. Och jag som inte ens har fått mina två nya kursböcker än!
Hoppas alla har det bra.


Kommentera här


Vad heter du?
Spara mig!

E-postadress: (bara jag som ser)


Bloggadress/hemsida:


Din kommentar:


Trackback