hejsan

Idag är det fredag för de flesta, men det känns inte som det för mig av någon anledning... :/

Tidigare idag hade jag jobb. Jag jobbade själv där för första gången så jag kände mig otroligt nervös eftersom kunden var väldigt kritisk till jobbet som gjordes sist! :/ Men jag gjorde mitt bästa! Som alltid 


Annars har jag mysket pluggande att göra nu i helgen, för att jag har en deadline på onsdag. Första tentan för terminen ska in då! Usch vad jobbigt :/

Mycket sånahär känslor idag altså....

Men det kan vi ändra på med mys, ett gott glas vin och lite glass ikväll
Trevlig helg!

juli och augusti?

Jag tittade igenom min blogg lite och upptäckte att jag inte bloggade alls i juli eller augusti månad!!!
Det första jag kom och tänka på då var min födelsedag i augusti. Då brukar jag väl lägga upp någonting åtminstone?
Men det kan jag väl göra nu istället? Men har jag några bilder från min födelsedag då? Jag ska se efter......
Nej inte en enda :/
Jag tog inte en enda bild på min födelsedag i år. Vad konstigt. Kanske någon av mina vänner gjorde, eller mamma och pappa. Kommer inte ihåg.
Men jag hade en väldigt trevlig födelsedag i år iallafall! Jag lunchade med mina fina tjejer och jag gick till frisören och fick håret fixat. En sån där lugn och skön födelsedag. God middag och tårta på kvällen också såklart :) Synd att jag inte kan visa några bilder som jag annars alltid har haft till allting. 

Kan visa en annan bild istället! Den här är en bild på Bill och Gräddan som ligger bredvid och myser med mig i soffan. 
Jag är så ledsen för att de inte bor hos oss längre. En kille kom och hämtade dem i fredags. För att vi är allergiska... De har fått ett bra hem, men jag SAKNAR DEM SÅ OTROLIGT! ♥


färger!

Älska höstens färger!
Det här collaget visar färgerna jag gillar :)


tisdag

Klockan är åtta på morgonen och jag är uppe. 
Igår var jag i skolan på morgonen och påeftermiddagengick jag till doktorn. Doktorn skriv ut ett nytt recept till mig på saker jag ska prova. Nya tabletter samt hudlotion sm jag måste smörja in mig med två gånger per dag. Inget jobbigt med det alls, det är något jag verkligen behöver och är skönt. Hösten och vinter kommer ju, då torkar huden ut. Men min hud är redan uttorkad...

Senare idag ska jag ta mig ut och shoppa lite olika saker som jag behöver. 

P.S. Det jobbiga klådandet har försvunnit nu, åtminstone det värsta. Dock kan jag inte säga om det kommer tillbaka nån gång snart igen. 

sallad gör mig glad

Det här är nästan det enda jag har ätit de senaste dagarna. Sallad. Jag älskar goda sallader. Hoppas det är bra för min kropp nu när den är så illa.


bekymmersamt helvete

Fan vad jag hatar det här. Ännu en natt där jag inte kan sova. 
Fick sova till klockan 1 men sen var jag vaken och det var hemskt allting fram till då jag äntligen fick somna om vid 4. Sov lite halft några timmar till och nu har jag ringt vårdcentralen. Hud på Karolinska säger att det var så länge sen jag var där så jag måste till min husläkare först... Tack då. Jag vet ju precis vad jag har och husläkaren ska ju bara skicka vidare mig till hud på ks.....
Hoppas de gör lite fler tester och hittar kanske någonting som lindrar mitt helvete. Annars vet jag inte vad jag gör. Det går inte att ha det såhär.


 <- en gång i tiden när jag inte hade såmycket bekymmer....


en sån dag

Hur glad och bra dagen än var igår, kan jag fortfarande gå så långt ner och må skit, när klådan och all skit börjar redan på kvällen när jag ska sova och håller på ända in på morgonen vilket slutar i att jag svullnar upp i ansiktet igen. 
Jag hatar min sjukdom. Jag hatar att läkarna inte vet något om den och jag hatar den dag jag fick reda på att det var kronisk urticaria och inte bara tillfällig.
Jag är arg på mig själv också, men det är en annan historia.

Nu när jag har tittat ut och sett vilken fin dag det är idag, blir jag lite ledsen. 
Klockan 16 idag ska jag på en föreläsning. Hoppas jag finner kraft för det. 

start på höstterminen 2012!

Tjena!

Den här veckan började jag skolan igen. I måndags började en mindre kurs som heter Att utvärdera och utveckla förskolans verksamhet. Allt är igång igen, dock har min kurslitteratur inte kommit med posten än. 

Det är min sista termin på universitetet nu!!!  Så skönt att det snart är slut. 
Eftersom det är sista terminen nu innebär det att jag ska skriva C-tenta i december/januari och jag tar examen i januari. Jag måste också börja söka jobb i höst för att vara säker på att jag har ett jobb när jag är klar vid årsskiftet.

Allt detta är verkligen ångestbildade. Ska jag, lilla jag, som aldrig gjort något annat än att gå heltid i skolan i 15 år i rad nu, söka och börja jobba heltid om några månader?? Idag har varit en stor städ och tvätt-dag. Jag har också handlat samt betalat räkningar och lite ditten och datten. Först nu kom jag på att jag kanske skulle plugga lite? 
Men jag är lite småtrött så jag tittar nog bara på en film eller två och sover sen.

Kul att komma in i lite mer rutiner nu till hösten. Det är faktiskt rätt mysigt med höst