ansiktsmask

Hej bloggen.
Här sitter en sjukling. Jag har blivit sjuk på riktigt. Det är inte så ofta, kanske två gånger om året. Då blir jag såhär. Snorig, ont i halsen, tung i huvudet, ont i huvudet, seg och trött. Inte bra. Var hemma från skolan idag vilket inte är så bra. Har två dagar i skolan den här veckan och jag lyckas bli sjuk och missa en av dem :/
Hoppas det går över snart. Orkar åtminstone laga lite mat och läsa och sånt iallafall.

Fick hem ett paket idag förresten. Köpte faktiskt en produkt från Apoteket . Bestämde mig för en efter det där inlägget nedan.
Den här produkten är nog en av de bästa. Jag blev kär i den första gången jag använde den.
Den heter Vichy Normaderm Tri-activ. Den kommer i tub och det braiga med den är att jag först rengör ansiktet med den och samtidigt är det en scrub OCH ansiktsmask! :)
Jag känner mig superfräsh i ansiktet nu. Tror den kan vara bra för mig, jag har en hel del problem och den här ska tydligen vara bra för fet och känslig hud.
:) 

Det känns som om jag håller på att sponsra produkten, men så är det inte! :P

Tänk att jag vågar lägga ut den här bilden på mig, helt blottad :p

 


besvär

Jag behöver testa nåt nytt. 
Min hud blir inte bättre!! Vad ska jag göra? 
Har kollat runt lit eoch de här tre har jag hittat, men vet inte vilken jag ska prova om inte alla, men jag har inte råd att ta alla, jag är fattig student.

Den ena är Neutrogena som heter Oil-Free Acne Wash, redness soothing, gentle scrub. Den har alkohol i sig, vilket torkar ut ansiktet, men den är inte ojlig tydligen. Jag vill gärna ha en scrub men jag vill samtidigt inte belasta huden för mycket.

Den andra är Vichy Normaderm Rengöringsgel. Bra med pump och den ska ta bort smink och rengör bra.
Men sen har vi nästa Vichy Normaderm Rengöringskräm, utan alkohol vilket är jättebra. Den är som en mask och är "peelande" vad nu det innebär egentligen. 

Vilken tar jag? Vill absolut inte ha en med alkohol och inte någon som är för oljig och jag vill känna mig ren och fräsh efteråt! Är det för mycket begärt??


bad

Precis tagit ett väldigt långt bad ~♥  och somnade lite där också... :)  sen smörjde jag in mig med en härlig kräm och nu sitter jag här och mår så mycket bättre. 

Ska fixa middag strax till mig och älskade Magnus. Om han vill ha förstås, han käkade ju pizza inte allt för länge sen :P
Efter det ska jag försöka göra en till insats på min hemtenta jag sitter och skriver. Den ska vara klar på tisdag. Hoppas jag hinner färdigt så jag har tid att hitta på nåtmys med min älskling ♥

profilbild

Ny profilbild.

Har typ tusen lager smink på mig. Hade lite tråkigt och började prova lite grejer. Det var kul, men nu känns det lite för mycket i ansiktet... :P  Älskar röda läppar. Dock är det nog inte snyggast på mig, men ibland kanske. 
Har börjat få lite längre hår och vet inte längre vad jag ska göra med det. Brukar oftast sätta upp det på nåt sätt om det inte är nytvättat.

Märker att det är så mycket på bloggen som nu är i varma röda/rosa toner så ordet vinrödadagar kommer verkligen i bruk nu ;)har jag gjort själv

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1395485/images/2012/pic_187820960.jpg" class="image">


fredag kväll

Jag var jätteduktig idag men nu är jag ganska död. Pappa och jag gick till gymmet tillsammans i morse:)

Även om jag är död försöker ja fixa till mig lite. Magnus och jag ska käka tacos hos Sabina ikväll. Smarrigt. Det blir nog en lugn men kul kväll.
allt med bilden är snyggt förutom badrumskaklet :/
det är lätt att fixa med kontraster och allt sånt med bilden men att ha snygg bakgrund har jag väl aldrig varit duktig på....

 


gympadojjor

Nu sitter jag och dricker te. Hade lust med te... och inte kaffe. Det är väl bra. Te har inga kalorier ;)

Tittar på mitt kaloriintag idag. 1081 kalorier. Mer är 700 får jag fortfarande käka, men det har jag inte och ska inte och vill inte :)
Härligt.

Imorgon ska jag träna med pappa förmodligen. Tar det på morgonen för sen ska jag tvätta :P Är en liten hemmafru faktiskt. Borde dammsuga lägenheten också... är lite smutsigt.
Annars ska jag försöka läsa lite av kurslitteraturen.... men får se hur det blir med det, de är ju fredag imorgon.... :)

Köpte faktiskt skor idag som jag hade tänkt. Billigare än vad jag trott och de blir skitbra och jag köpte t o m andra skosnören för att pimpa upp de annars vanliga och rätt tråkiga gympadojjorna.redan februari

Hejsan.
Nu var det ett tag sen jag checkade in här på min blogg. Det går längre och längre...
Tror inte att jag värdesätter bloggen lika mycket som studierna och träningen. Yeah that's right! I work out! ^^

Börjat träna ganska mycket, och jag känner mig så mycket bättre.
Jag skaffade en app som heter MyFitnessPal och den håller koll på min vikt, min mat och min träning, så den är helt enkelt super för mig.  Skaffa den!


Idag tränade jag bort ca 300 kalorier och hittils har jag käkat 372 kalorier mat. Ganska bra alltså :)
Nu ska jag skriva färdigt en skoluppgift och sedan kanske läsa eller eventuellt åka och shoppa.... behöver ett par nya träningsskor.