biljard

I lördags var jag ut och spelade biljard och dart med pojkvännen och mina vänner ♥ :)
Vi samlades hemma hos Sabina först och sen åkte vi in mot stan. Det blev en riktigt lyckad kväll och alla verkade glad och nöjda tycker jag :)

Biljard är så kul! Det är inte ofta jag spelar och vi spelade inte direkt för att tävla utan med roliga spelregler istället så vi hade ritkgit skojjigt.
Ett ställe vid medborgarplatsen där man måste vara medlem gick vi till. Men det kostade bara 100 för att bli medlem men då ingick ju två timmar biljardspel per person så det var ju verkligen värt det :D Måste dit igen nån gång :)





♥♥♥♥

Förresten sov jag fram till elva idag och kände att det var ritkigt skönt och nödvändigt! :D

Ska till IKEA idag med älskling och hans mamma och hennes kille. Vi ska titta på möbler och sånt till älsklings nya lägenhet! :D


i fredags

Jag har suttit och pluggat idag. Skrivit färdigt en grej och fixat. Imorgon blir det plugga också. Känner ångest för att jag inte har gjort någonting och på torsdag respektive fredag ska två saker vara klara, så jag kör på helt enkelt...

En av sakerna jag gjorde i helgen var att följa med Magnus på en ishockeymatch. Var väl lagom kul :P Sen åt vi äcklig mat :P



saknar

Jag är rastlös. Vet inte vad jag ska göra med mig själv :S
Dessutom fick jag bara 1 puss av magnus idag. Inga fler får jag förän imorgon :(  Blä.

Förtidigt att gå och lägga sig? Äsch.... jag kommer ändå inte kunna somna...
Vad göra?

Vill tillbaka till mina kära kompisar och kära Marocko.


naglar

Mina fina naglar just nu. Nytt nagellack som jag älskar. Min favoritring på också. Den fick jag av mina föräldrar när jag tog studenten.



Är hemma hos pojkvännen som jag lyckades ge min förkylning, så jag är här och pysslar om honom ♥

svamp!

Var ute i skogen med kära Emma!
Det blev en hel del svamp i våra påsar :D Hur kul som helst. Så härligt med SKOG!



mina svampar hamnade i stekpannan direkt. nu ska de in i frysen


träna?

Nu har jag precis hunnit käka frukost och diskat och satt på mig träningskläder (+ tjocktröja för att det är kallt, och det är kallt för att det reeeeeeegnar!)

Ska sitta och titta på en serie och plugga lite nu innan jag ska ut och träna och typ plocka svamp med mina tjejer i eftermiddag :)

Ha en fin dag ♥

en bild på mig för ett bra tag sedan när jag också skulle ut och träna
jag har ångest för att jag inte har tränat på typ hela sommaren :S



sex månader

Igår bjöd finaste bästa Magnus mig på det här smarriga :D
och jag bjöd på cupcakes som var alldeles för söta (och tyvärr mosade från att ha legat i burken för länge).

Vi kom på igår att det var exakt ett halvår sedan vi träffades första gången :) Så det var ju perfekt att vi festade till det lite ;D








starlight moonlight

Det här är en sån fin och söt låt. 
Den handlar om kärlek :)  den passade perfekt nu när jag sitter och saknar min pojkvän! ♥



pizza

Ska snart proppa i mig en god pizza.
Idag mår jag inte toppen. Ibland är det jobbigt att vara tjej...

Skola imorgon. 

Det här var ju supertråkigt att blogga om :S Men aja... får se om jag har nåt kul att blogga om snart, eller åtminste så att jag tycker det är kul.



aloe vera

Igår var jag på Aloe Vera kväll hos min kära kompis Emma. Hon hade dragit dit lite folk för hennes syster håller på med detta. 
Det var en superkväll för vi provade typ alla produkter så jag var helt mjuk och len och nästan kladdig på händerna och halsen och fötterna ;D
Aloe Vera är ju en helt naturlig produkt och alla produkterna är gjorda av detta. Största delen av produkterna innehåller alltså aloe vera.

För mig var produkter för ansiktet mest intressant, så det var det jag köpte och ville prova. Emma har haft produkterna ett tag och flera andra igår hade redan provat en massa grejer. Så jag har inga tvivel på produkten, utan det är ju bara frågan om hur Aloe Vera påverkar mig :)

Det här är produkterna jag köpte. En flytande tvål, en scrub och en Propolis-kräm.
Emmas syster rådde mig att ta lite tvål och lite scrub i handen och blanda ihop och sen applicera i ansiktet. Propolisen ska jag använda som en sorts acne-kräm, men den kan användas till mycket mer också.

Nyss provade jag :D Hur skönt och fräscht som helst. Så nu ska jag somna om och se hur det känns om några timmar :)


läskiga människor

Hjälp vad läskigt!!!! :O

Idag hade jag bestämt mig för att promenera bort till min förskola och fota och börja på ett projekt jag har i skolan. 
Förskolan är ju stängd idag. Konstigt? Nej, det är bara bra, eftersom jag bara ska dit för att fota området, djur och växter. Barnen är bara "i vägen" när jag ska göra detta. Vad är mer passande än på en helg? Tänkte jag då jättesmart. Det är flera av mina klasskompisar som ska göra samma sak, att gå på en helg och fota.

Ja då promenerade jag bort till förskolan med kameran i högsta hugg. Men vad får jag då inte se om inte hela stans familjer och tusen bilar som står parkerade utanför!!!!?? 
Vad är detta? 
Jag som ville ha tyst och vara ensam.... Det mäste vara något event som är igång däromkring....
Jag vände om skrämd och besviken. Jag som var taggad att gå runt och leka skogsnisse...
Kanske en ny chans imorgon?

shoppa

Hej. Nu sitter lilla ugglan här och ugglar i skärmen. 
Har sovit fram till nästn tolv idag och efter det åkte jag och shoppade för alldeles för mycket pengar. Fast det var ju väldigt länge sen jag shoppade kläder och så.... och jag behöver lite nytt nu till hösten så.... :))

Hösten är min favorittid att shoppa. Det finns jämt så mysiga och snygga kläder då. Mina favoritfärger också. Mörka röda, rosa, gröna, blåa, murriga färger. Älskar det :)) 
Dessutom ärdet snyggt med stickat och jeans och kängor.... halsdukar och jackor.... ♥

här är bild på två plagg som jag har köpt. tyvärr tog jag bilden nyss vilket betyder att det är skitigt ljus, så färgerna är inte som de ska, men jag tog med både blixt och utan så man kan väl ana vilka färger det ska vara.... :P




Jag har långhelg. Fre-lör-sön-mån har jag inge skola. Dock ska jag läsa och besöka min förskola, men det är inte så farligt :)
Annars har jag inte så mycket för mig.


försvunnen

Är jag?
Nä, jag är ju här. Det blir bara inte så ofta nuförtiden. Jag har skola och böcker att läsa och det är inte alltid jag sitter vid datorn. Mycket av min tid går åt till min pojke ♥ och annars mina tjejer :)

Kan berätta vad jag har gjort de senaste dagarna. Förra veckan var min första vecka i skolan. Den här veckan har jag hittils haft ett seminarium och en exkursion. På seminariet "lekte" vi... mycket i den här kursen går ut på att vi själva ska uppleva och utforska det som våra barn senare kommer göra. På det sättet lär vi oss hur barnen kommer "vara" och tänka. Nån som förstår? :)
Igår var jag på exkursion. Det är något man gör med hela klassen och lärarna. Vi åkte ut till Sandemar som är ett vattenskyddsområde och vi promenerade och lekte och utforskade där borta hela dagen. Riktigt kul var det :)

Idag har jag ingen skola, men det har jag imorgon och därför tänkte jag läsa lite idag. Är lagom pigg idag. Vaknade av mig själv omkring 6 i morse. Sov så gott i min pojkväns nya säng. Han fick hem den igår och det är en stor säng som är sjukt skön :)

Jusste!! Jag var ju på lägenhetsvisning igår också!!!! JAG VILL HA DEN LÄGENHETEN!!!!!! Snälla?? :)
Perfekt bara. Men det är väl därför jag inte kommer få den. Jag har plats 11 tror jag. 
Det är en etta, men den har ett kök och stor hall och en garderob och balkong och skitbra läge. Nyrenoverad och allt. JAG VILL HA :)
Hoppas.




middag och bio

Ikväll ska jag och min stora kärlek gå på middag och bio ♥ Det ska bli riktigt mysigt :)

Annars har jag idag suttit och kollat på en serie som heter the House of Elliot. Jättebra brittisk serie som jag snart har kollat färdigt på.

bild på oss i fredags innan vi åkte in till stan :)


helg

Hej. Jag har haft en ritkigt trevlig fredag och lördag.

Igår gick jag ut med en kompis och min pojkvän och mötta några av mina klasskompisar inne i stan. Det var mysigt och kul :)
Idag har jag och pojken min bara latat oss och jag har lekt med hans katter och senare bakade jag chokladmuffns till oss ;)
När jag kom hem idag så fixade vi tacos, så nu är jag nöjd och mätt :)

sabina och magnus, normala som de är...




eftermiddagen

Nu har jag varit ute och joggat och kört lite sit-ups och armhävningar :) känner mig så mycket bättre och det är kul och bra att jag har börjat göra något igen. En skön dusch och en kopp te senare kan jag nu börja läsa lite mer i skolböckerna innan jag ska möta up min kära vän och äta middag med henne :)


hana no lro

Just nu lyssnar jag på en riktigt bra låt och dricker kaffe ur min mumin-termosmugg som jag fick i födelsedagspresent.





1 september

Idag blev det plötsligt september. Och plötsligt känns skolan och vardagen så mycket viktigare.
Igår gjorde jag inget skolarbet, förutom lite läsning. Har skuldkänslor :S Men jag har sagt till mig själv att idag ska jag fräsa på. Ringa samtal och läsa klart det som behövs inför skolan imorgon.
Kanske går ut och tränar också. Behöver börja med det nu. Tänkte fixa kort på gymmet också och gå på spinning så småningom :) Jag vill verkligen köra på nu.