mumsig makaronilåda

Min makaronilåda står i ugnen nu och jag måste säga att jag är så sugen!! Det är bra att stå och laga mat en stund i köket för då blir man mycket mer hungrig. Och vad är inte den bästa kryddan om inte hungern :)

Igår var första skoldagen och introseminariet var bra, mina lärare är bra och kursen är bra :)
Idag tänkte jag planera och läsa i böcker. Men imorgon börjar nästa seminarium och jag och mina grupp ska ut i skogen och härja. :P Det kommer vi göra ganska mycket i den här kursen tydligen.

Jag slutade ganska tidigt igår och eftersom jag radan var inne i stan så tånkte jag att jag kunde mötamin pojke efter hans jobb lite senare. Så jag tog tid på mig och åt lunch och gick runt i stan.... fast sen satt jag mest och väntade i mer än en timme. Ganska tråkigt. Men jag satte musik i öronen och läste lite kurslitteratur, då gick tiden fortare. Men jag var fruktansvärt trött när vi kom hem sen. Han blev ju sur för tat jag bara mötte upp honom och sen somnade när vi kom hem :P

Goddag

kaffedement

Så typiskt mig att jämt glömma bort kaffet. Jag gör kaffe (eller pappa) och sen glömmer jag bort att gå och hämta!! :P Det händer flera gånger om dagen ibland.
Fast nyss så kom jag ihåg att gå till köket och fixa kaffe.... jag öppnade kylen och hällde mjölk i kaffet och sen gick jag tillbaka till vardagsrummet. Men vad glömde jag då om inte KAFFET som står kvar i köket!!!!!
Vad är det för fel på mig!? ;P

you're all i have

Kärleksförklaring till mitt hjärta Magnus. ♥
Den här låten blev jag förälskad i första gången jag hörde den :)



Här är en bild på oss från i fredags


skolan börjar imorgon

Imorgon börjar jag skolan igen. Jag har nu haft hela tre månaders semester och nu börjar skolan igen. 

5e terminen av 7 terminer börjar nu. Den här terminen har jag två kurser. Den första heter Utomhusdidaktik med fokus på matematik, naturvetenskap och teknik. Det ska bli så spännande! Jag hämtade böckerna igår som jag har beställt och några av dem verkar så roliga :)

Packade nyss min skolväska. Känner mig ännu mer spänd när jag lagt ner mina pennor och min pärm och ett helt nytt block i väskan :)

Här är en bild på mig från i fredags där jag ser excited ut, som passar som bild för detta inlägg :)


födelsedagar

I tisdags fyllde min pappa år. Vi hade lite kalas för honom :) 

Och i onsdags fyllde min pojkvän år. Han och jag var ut och gjorde mysiga saker hela dagen :)

Första bilden är från tisdagen och resten är från onsdagen.



Den röda tröjan är en fotbollströja som var min present till honom :)








klippt mig!

Idag har jag klippt mig! Syns det?? Bara topparna, men det känns så mycket fräschare. :)

Idag är det också min pappas födelsedag. Vi ska fira honom när han kommer hem från jobbet om några timmar. Sen ska jag över till min pojke och sova över, för då vaknar jag upp med honom på hans födelsedag, för det ville han ;P 
Jag har lite planerat för min pojkvän också :) Så det blir nog mysigt imorgon.


the house of elliot

Jag har DudeLikeHella-abstinens och Katersoneseven -abstinens!!!! :O =(

Men medan jag väntar på att de ska uppdatera.... så ska jag titta på en serie som jag fick i födelsedagspresent. Jag fick dvd-pack med 3 säsonger av serien The House of Elliot. Någon som hört om den förut? Inte jag, men den är underbar och jag har suttit klistrad vid den och ska börja se säsong 2 av den nu :)
Rekommenderas.


en låt

Tyvärr min favoritlåt just nu. Jag har haft den i huvudet flera dagar och jag blir glad när jag hör den. Jag tänker på min pojkvän tillexempel.

Förresten fyller min kära pojkvän år på onsdag. Jag ska göra hans dag fin :) Han fyller lika många år som jag gjorde i onsdags.



årets födelsedag

Här är några bilder från både min födelsedag och på festen i fredags och från släktmiddagen i lördags :)





Det här är fina paketet jag fick av mina tjejer :)












helgen

På säkert en hel månad har jag inte läst en enda blogg. Idag hade jag nästan 3000 olästa blogginlägg (på bloglovin) och nu precis har jag fått ner det till 0 igen. 
Jag har såklart inte suttit och läst alla inlägg. Endast 2 av alla bloggar har jag läst varenda inlägg. De andra bloggarna tittade jag igenom snabbt eller bara markerade som läst direkt.... för jag är inte så intresserad egentligen.

Om en vecka lär jag sitta och läsa bloggar flitigt igen... tror jag. Men jag själv lär iaf blogga flitigt igen tror jag. 



Den här helgen har jag haft det otroligt mysigt. Eller det började redan i onsdags, då jag fyllde år.
I onsdags:  syrran och jag åt lunch på en fin restaurang och på kvällen öppnade vi paket och åt tårta med familjen.
I torsdags: mina tjejer bjöd mig på hemlagad mat och kortspel. När jag knackade på dörren stod de redan där och skrämde mig med sång, men jag blev så otroligt glad att jag fällde en tår ^^ De är så gulliga.
I fredags: syrran och jag höll en fest för våra vänner. Det var verkligen lyckat och riktigt trevligt ^^
I lördags: vi var bjudna på middag hos min morbror. Min pojkvän följde med och träffade mina närmsta släktingar för första gången :) Riktigt trevligt. 
Typ hela min närmsta släkt fyller år nu i slutet på sommaren, så alla satt ner vid bordet och sjöng "Ja må vi leva" till alla ;D

Bilder kommer senare :)

bara jag hemma

Jaha.... så nu har hela min familj gått till jobbet eller till skolan..... förutom mig.
Jag har en ledig vecka kvar och idag vaknade jag klockan 10. Men jag ska pyssla med mitt idag, jag ska inte bara slöa. Fast det lär jag göra lite senare :)
Jag ska pyssla lite med mitt nya schema och planera lite grejer och kanske sitta och skriva in grejer i min nya almanacka som jag fick i födelsedagspresent :)

Ha en bra dag

bara jag hemma

Jaha.... så nu har hela min familj gått till jobbet eller till skolan..... förutom mig.
Jag har en ledig vecka kvar och idag vaknade jag klockan 10. Men jag ska pyssla med mitt idag, jag ska inte bara slöa. Fast det lär jag göra lite senare :)
Jag ska pyssla lite med mitt nya schema och planera lite grejer och kanske sitta och skriva in grejer i min nya almanacka som jag fick i födelsedagspresent :)

Ha en bra dag

min födelsedag

Grattis till mig idag! :D och till syrran, för vi fyller år på samma dag ;)

Vi har ätit en god lunch ute på en severing och vi har fått blommor och kort redan. Snart kommer min pojkvän hit och senare blir det middag och tårta med familjen :D ♥

Vem beställde det fina vädret till min födelsedag?? :D Åh vad jag känner mig lycklig och fridfull idag.


födelsedag imorgon

Imorgon fyller jag år!! :D

Jag fyller 21 år. Klockan 09.10.

Inga direkta planer imorgon, förutom lite tårta och sånt på kvällen med familjen. Fest blir det på fredag :)



här är bild på mig förra året på födelsedagen..


witchcraft

Det här är dagens låt. Den är härlig att lyssna på :)


presenter

Många som fyller år nu :)

Ska åka och köpa presenter idag ;D Det ska bli kul. Alltid kul att köpa grejer till andra och sen se hur glada de blir. Hoppas de blir glada.

Jag själv fyller ju också år nu på onsdag.

Jusste och jag har ju inte tagit så mycket foton på mig själv den senaste tiden... känns konstigt men därför lägger jag upp den senaste bilden jag tog på mig själv med min inbyggda webcamera. Bara för att fylla ut inlägget ;)



finaste

Mitt hjärta ♥



snart har vi två månader bakom oss

picknick

Här är bilder från en liten härlig picknick jag hade med tjejerna häromdagen! :)

Jag fixade pankakor och emma fixade matbröd och sabina fixade fika :) Det blir godast med knytis ;P








Vi gav änderna ett helt paket kex också ;D

sweet drops

Den här låten har verkligen borrat in sig i mitt huvud. Men det gör INGENTING, för den är så himla söt och svängig ;)





bear orchestra

Det här är världens sötaste kopp jag någonsin sett. Det var nästan så jag snodde med mig den hem, men då hade jag mått dåligt för den hörde hemma hos min mammas syssling(tremänning).

jag vill ha ♥












idag

Jag har världens tråkigaste dag idag på länge...

Suttit vid datorn... sovit... gått runt och tyckt synd om mig själv. Fast jag var faktiskt och matade katterna i morse. Min killes katter som har varit ensamma några dagar nu, men matte kommer hem ikväll så då får de lite mer sällskap. Hoppas jag inte gett för lite mat eller nåt.

Imorgon kommer min lilebror hem från world scout Jiingi Jamborii nere i skåne. Ska bli kul att höra hur det var ^^ Jag är så ledsen att jag inte åkte på det. Men jag som är äldre måste ju ha åkt som ledare eller funk och allt kostar ju skjortan... och jag som är pank kunde inte :(

Nu blir det tv-kväll med familjen :)  och kaffe tack!

främlingar

Jag är en sån där typisk svensk som ogillar att "småprata" på tåget eller i köer eller på busshållplatsen. Det är mest obehagligt, fast egentligen är det väl trevligt beroende på om personen bara är pratsugen och gullig.

Idag satt jag och väntade på bussen. En kille i min ålder kom och direkt kommenterade han min klocka. Han sa att den var speciell och frågade om jag tyckte om den direkt eller om det var ett fall där jag gradvis lärde mig tycka om den. Jag sa att jag gillade den direkt. (Jag önskade och fick den i julklapp ju)

Han snackade på om en massa annat också. Bland annat frågade han om jag visste vilken dag det var. Jag sa:....eh torsdag? Och han sa nä nä det är ju internationella nånting idag. Och sen kom jag att tänka på att det är ju prideparaden idag, så det sa jag. Han sa: Är det? Men det är ju typ... ehh... internationella sexdagen idag eller nåt. Och jag sa att det brukar väl vara samma dag de har prideparaden....
Aja... så fortsatte samtalet ett tag.

Sen kommenterade han någonting jag hade mitt i pannan mellan ögonbrynen. Han frågade om jag föddes med det? Jag tog mig där och tittade konstigt på honom.... Sen sa han att om jag gjorde det så betyder det att jag är född att vara en ledare. Hehe...


Jag måste medge att det kan vara lite kul ibland när någon främling börjar prata med en. Men också jobbigt ;P



hjärtat

This is where my heart belongs.



Min älskling åker bort i fyra dagar nu, så då får jag inte se honom!!! :(
Men jag klarar mig nog... 

Jag ska vara kattvakt åt hans två katter :) De måste få mat och lite kramar medan han är borta :)

två bilder

Här är en bild på mig i bilen på väg upp till "norrland" med min familj för någon vecka sedan.



mitt ute i skogen ;)


inte toppen

Det har inte blivit mycket inlägg de senaste dagarna. 
Det känns inte bra, det är nog därför. Har inte mått toppen direkt. Vet inte heller varför, men hoppas det går över snart.

Det är augusti nu! Samma månad som jag fyller år :) Så det blir nog riktigt kul snart. Jag har en pappa, en syster, en kompis och en pojkvän som fyller år den här månaden också ;P

Jag snodde min lillebrors xbox 360 och spelade tv-spel igår. Det var riktigt roligt. Tänkte göra det idag också om jag får tid ^^
Det är ganska avkopplande på nåt sätt.

Nu vill jag ha kaffe. Ha en fin dag ♥