Staty

Min lergubbe har ramlat!!!! Bättre? Sämre?Den kanske kan efterliknas den här?Jag har varit dålig på att vara kreativ den sista tiden.... jag har en massa färg och jag har en massa pennor och kol.... jag får ta och hitta på något sånt snart :)

Nu för att liva upp stämningen hos mig ska jag sätta mig och titta på serier eller en film. Jag känner mig såhär 

Hare bra!


Klippning

Sista gången du ser det här håret! För imorgon sticker jag till frisören och klipper mig kort igen!Jag har nog hittat min frisyr nu.... min egen färg och kort...

För länge sen hade jag långt, men jag tror inte att jag passar lika bra i det. Fyra år sedan?Skönt med klippning! Mitt hår håller på att bli slitet! Det var ju före jul jag klippte mig sist!pluggar...

Perfekt när man känner att man har fastnat i arbetet Sen är det bara att stressa vidare..... typiskt att det ska vara fint väder när man måste sitta inne...

Mors dag

Mors dag idag!
Min mamma har mest gjort saker för sig själv idag... saker hon tycker om... hålla på med sina blommor... det har hon gjort i stort sett hela dagen på olika sätt.
Men nu på kvällen åt vi middag tillsammans hela familjen och vi åt tårta och hon fick presenter.
Vi hade väldigt trevligt vid middagen ikväll, många skratt :)Idag har jag annars pluggat. Försökt komma framåt. Jag har skrivit lite, men jag har mycket kvar.

melodifestivalen

Apropå Eurovision Song Contest som jag tittar på just nu.... och ska titta på hela kvällen :)
När jag var ute på praktik på förskolan.... då kunde ALLA barn Manboy.... ALLA.
Helt sjukt :P De kunde inte texten korrekt, men ALLLA kunde sjunga Manboy och de var så söta när de hittade på egna ord och sjöng med sina pipiga röster :D
ja, det är jag på bilden

Hur rolig kan inte jag se ut!!? 
Det regnar!

Det är regnigt väder! Det har varit så hela dan! Eller? När jag har tittat ut genom fönstret så har det regnat.Men det är ändå skönt. För då vet man att det blir fint väder efteråt. Och det kan ju pigga upp mig! För jag har inte kommit så långt på arbetet som jag skulle vilja.
När jag är pigg eller riktigt stressad kommer jag framåt :P Annars är jag jätteduktigt på att skjuta saker framför mig. Som jag har gjort idag.
jag somnar

Det här gick ju bra....
Jag flyttade omkring lite rubriker och text på examinationen och sen tog jag fram några böcker som jag ska läsa. Efter jag har läst någon sida och antecknat lite så somnade jag!!!!
Det går ju inte! Såhär kan jag ju inte hålla på!
Om jag somnar var tjugonde minut så kommer det ta två evigheter att skriva det här :PKristen Sewart

Jag har alltid tyckt att den här flickan är söt och fin och jag har hela tiden tyckt om henne för att hon har så fint hår. Men nu undrar jag om det bara är i filmerna, för annars så tycker jag inte alls att hennes hår ser så fint ut längre.Då blir man ju besviken. Men hur funkar det egentligen? Har Kristen egentligen ful stil och hade bara tur när hon fick vara med i Twilight? Har hon dålig smak? Eller bara råkar ha dåliga hårdagar?Annars ser jag fram emot nästa film; Eclipse!! :D

Fredag

Idag körde jag på "pojkvän-stilen" vilket går ut på att man snor sin pojkväns jeans och använder dem själv som häng-byxor :P
Eftersom jag inte har pojkvän får jag sno lillebrors jeans istället ;) Fast jag snodde dom inte, han gav mig de här faktiskt. Men jag vet inte hur mycket jag kommer använda dem.Dock har jag så fet röv att det nästan inte alls blev den där "häng-effekten"  :P

Var ju i skolan idag... sista dagen jag lär se läraren och kanske klasskompisarna. Så det blev glad sommar när vi skildes åt. Nästa termin kanske jag inte har samma klasskompisar. Hela den här terminen har vi varit samma klass, men förra terminen var det olika i varje kurs. Så blir det nog nästa termin också.
Men det är rätt kul för då träffar man nya människor hela tiden :)
Jag har blivit så förtjust i ringar på sistone. Jag vill ha mer!
Det är så snyggt tycker jag. Stora och små. Enkla och extrema. Färgrika och vanliga i silver (är inte så förtjust i guld).
Här är alla ringar i min ägo.De två högst upp till vänster har jag på mig varje dag. Båda är äkta silver. Den tjocka fick jag av föräldrarna när jag tog studenten, den smalare fick jag av syrran när vi fyllde 18. Båda är ganska slitna :P

Tyvärr kan jag inte ha alla på mig samtidigt, vissa passar bara på ringfingret och jag kan inte ha flera på samma finger heller ^^
Jag vill ha fler fina ringar! Det är SNYGGT!! :D


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Vad tiden går! Jag tänkte titta lite på Gossip Girl innan jag slocknar :)

Trevlig kväll!Hej godmorgon

Vaknade för en timme sen. Men egentligen var det nån bygg-gubbe utanför mitt fönster som väckte mig med sin höga musik klockan sju på morgonen!!!
Jag har haft jättesköna drömmar inatt. Ibland vill man leva i sina drömmar ^^

Jag håller på att göra mig i ordning för att gå till skolan. Fast det är ett tag kvar. Jag käkar nog lunch innan jag åker. Sen kommer jag hem ca 15.

Usch, nu har jag inget mer roligt att prata om. Vi hörs senare helt enkelt.

Ha en fin dag!

campus och sandaler

Jag vet inte hur mycket folk därute är intresserade av min skola och min skolgång osv. Men jag tänkte visa upp här hur min skola ser ut från fågelperspektiv :)

...tog en bild på campuskartan som hängde i hus A, som jag var i idag.
De röda små sträcken visar min väg upp från tunnelbanan till skolan.

Jag brukar för det mesta vara i J-huset och i T-huset går jag oftast på föreläsningarna. Annars är det föreläsningar i K-huset. Det är "the main house" och där ligger också mitt kära kafé, där jag köper mina mellancappuccinos ^^
Ibland är jag i O, A och C också men det är inte så ofta. 

J-huset är ett bra hus. Sen är det rätt roligt för man kan gå ända bort till K-huset därifrån för att hämta kaffe.... genom att bara gå inomhus! Det finns genvägar ;)
Nu till något helt annat.
Syrran plockade upp ett par sandaler till mig när hon var i centrum för någon dag sen. Jag har spanat efter ett par nya sandaler och syrran ringde och berättade att hon hade hittat ett par.Jag tycker de är snygga. De är väldigt bekväma också! Så det vore väl inte logiskt att lämna tillbaka dem?
Eller???? Jag funderar fortfarande, men jag tror att jag behåller dem.

Kom sommaren.... komsi komsi.... ^^

PluggaSitter i soffan med lillebrors varma tröja på. Jag ska börja plugga nu. Imorgon ska jag på handledning med min lärare, så jag ska börja skriva lite och sen höra vad hon säger imorgon. 

Jag har precis hittat en photo booth-aktig grej som är farlig att leka med, tiden går farligt fort.

Men nu ska jag börja!Ha en fortsatt trevlig dag!

Den skriftliga är här!

Nu lär det bli lite mindre uppdatering här. För att jag har den skriftliga examinationsuppgiften att skriva. Den ska vara på 3000 ord och jag vill gärna hinna skriva så mycket.

Jag har kommit på att jag kan inte bara sätta mig vid datorn och gå in på alla de vanliga sidorna och bara intala mig själv att det här måste jag göra innan jag gör något annat.... som om nöjessurfing är viktigare än mina studier...

Nä skärpning nu Lovisa. Nu ska jag plugga. Jag har redan plockat fram ett nytt papper i Word och nu ska jag börja skriva rubriker och planera hur jag ska lägga upp allt och sån skit.
Jag har bara imorgon och på fredag i skolan, sen har jag hela helgen och fram till torsdag på mig. Sen ska den vara färdig!!! 

Men nu är klockan över nio. Jag har varit jättetrött idag. Nickade ganska många gånger den sista timmen i skolan. Sen somnade jag i soffan hemma. Mamma gillar inte att man sover så sent på dagen så jag hann inte sova så länge. Men jag tänker att det är bättre att gå och lägga sig nu... jag ska ändå upp rätt tidigt imorgon. 

Hade bra och Godnatt! 

Utflykt till skogen

Så.... man tar tåget in till stan för att komma till skogen.... ja det känns lite konstigt när man redan har en fin skog en kvart hemifrån :P

Men jag var ju hos tandregleraren i morse. Jag fick tjockare gummisnoddar. Sen fixade jag lunch till mig själv och kaffe såklart. Sen stack jag till slussen och mötte upp klasskompisar, vi tog en buss ut till Hellasgården. Där mötte vi upp resten av klassen plus "läraren" för dagen. Han var ensam kille :P och hela klassen är ju tjejer. Även tolken till den hörselskadade tjejen är tjej.


Vi gick ut i skogen och hittade på en massa skoj. Fast det kändes mer som om vi var mellanstadielever på klassutflykt hehe. Men det här var faktiskt riktigt roligt! Vi gjorde massa med grejer och jag skulle gärna göra det fler gånger.

Bland annat delades vi in i grupper två och två också skulle vi göra en "levande snitslad bana". Alla grupper fick ett träd som de skulle berätta kort om. Läraren gav kort information till varje grupp. Sen var det bara att följa "snittslarna" och när man hade lyssnat på alla grupper som var framför sig så fick man själv ett träd som man skulle berätta om, och när den sista gruppen hade lyssnat på oss så fortsatte vi framåt.
Sen fick vi också leka lekar och håva upp djur ur vattnet. Min lilla grupp hittade en häftig grej med långa fenor och en äcklig grej som ville äta upp vår häftiga grej.
Imorgon ska vi få undersöka djuren mer tror jag.

Detta var en rolig dag. Dock regnade det hela tiden. Men alla hade ju regnställ och stövlar. Om man ska bli förskollärare måste man ju vara förberedd ;)
Tyvärr tog jag faktiskt inga bilder. Jag glömde bort det, inte likt mig. Du får föreställa dig hur skogen såg ut ;)
Ja nu är det ju nästan kväll ju.... det är Eurovison Song Contest på tv, det ska jag titta på. Fast jag har redan tittat på alla bidragen, men jag vill ju se programmet ändå såklart :)
Sen måste jag plugga också.

Hade bra sålänge ^^

"söndag"


Såhär tråkigt har jag haft idag.... eller snarare ungefär såhär mycket har jag gjort idag.
Jag började dagen med att lyfta ner en massa blommor till bilen för mamma. Det är ju ett par trappor att springa upp och ner för och det var inte bara en eller två blommor heller.
Sen tog jag morgondisken. Och sen dess har jag i stort sett bara tittat på Gossip Girl hela dagen.

Idag kom syrran hem också. Det var kul. Det är alltid kul när hon kommer hem för då har man hunnit sakna henne lite. Hon stod och svarade på en fråga jag hade ställt henne... och efter ett tag började jag skratta åt henne.... det var länge sen jag pratade med henne och hon såg så rolig ut av nån anledning. Hehe... det var lite roligt.

Snart borde jag göra mig färdig inför morgondagen. På morgonen ska jag in till stan till min tandreglerare.... jag ska få tjockare gummisnoddar. Sen ska jag skynda mig vidare och ta en buss som ska ta mig till skogen och vatten.... där jag och min klass ska ha ett slags seminarium.... Det kommer säkert regna så jag ska ha regnställ med mig plus matsäck, så det är det jag ska förbereda.

Men nu tillbaka till serien. Jag känner mig så lat. Men nån gång ska man väl få det också, hur ofta har man möjlighet att sitta en hel dag och bara lata sig annars?

Hare bra 
Trosa

Det blev ju inte som jag hade tänkt mig...
Det hinkade ner vatten idag. Men som tur var så hann vi klippa gräset. Men det hinkade ju verkligen ner.
Jag var inomhus och tog precis på mig jackan.... sen ångrade jag mig för jag var så trött...... jag la mig på soffan och somnade. Men precis då kom regnet. Det var PRECIS som om någon stod och hällde vatten över oss.

Vi åkte hem tidigare. Vi kom hem för någon timme sen. Men vi åkte rätt tidigt ändå.... lite efter åtta på morgonen. Mamma öppnade dörren till mitt rum i morse, halv åtta, och sa godmorgon, vi åker klockan åtta. Jaha tänkte jag.... väcker mig en halvtimme innan. Schysst.
Men det gick bra. Även om jag inte fick besöka stranden och inte fick gå på stan och sånt så var det skönt att komma ut dit ändå.

Hoppas man får komma tillbaka mer på sommaren. 

Jo förresten. Grannarna på gården som spelade så högt i natt. Jag lyckades somna ändå. Jag brukar egentligen inte ha problem med att somna igenom oljud.
Men idag somnade jag flera gånger. Först i soffan på landet. Sen i bilen två gånger. Det var rätt skönt ^^
Nu är det snart kväll. Söndag kväll. Jag ska sitta framför datorn och titta på serier. Som vanligt ^^

I veckan händer lite grejer. På tisdag är det tandläkaren och sen ska jag på exkursion med klassen som innebär att vi ska ut i skogen och titta på smådjur... typ. Sen är det några andra skolgrejer resten av veckan. Men jag ska sitta hemma och skriva den skriftliga examinationen också. Så det blir lite att göra nu.... slutklämmen. Det är ju bara två veckor kvar nu.

Ha en fin kväll 
Sova?

Hur ska jag kunna somna?
Jag måste ha fönstret öppet, för att annars blir det kvavt i rummet. Men det är någon om har gårdsfest och har HÖG musik på. Det är så högt att det skulle kunna vara jag som hade musiken inne i mitt rum med lagom ljudnivå. Det är ju schyyssst liksom... jag är säkert inte den enda på gården...
Hur ska jag kunna somna?

Jag ska antagligen upp tidigt imorgon också. Vi åker rätt tidigt. Och jag är ju borta hela dagen. Men på kvällen kommer säkert ett inlägg.
Vi hörs väl då... får se om man får sova lite nu då...
Hejsan

Jag har inte bloggat på hela dan idag för att jag har faktiskt varit ute. Eller... jag var ju inne på förmiddan men då var jag för "trött" för att blogga hehe :P

Men jag har faktiskt köpt biljett och tittat på en dansshow idag! Min kusin som är 11 år dansar och idag var det den stora vårshowen. Det var proppfullt med folk och jag och lillebror satt mitt i smeten och hade sparat platser till vår kusins föräldrar. Men de kom några minuter in i showen så de hittade inte oss tyvärr.

Men vilken show! Det var riktigt roligt att titta på. Det var alla åldrar och grupper och olika dansstilar. Min kusin var jätteduktig!! ^^ Hoppas hon hade kul ^^

Efter showen kom jag och lillebror hem med huvudvärk. Solen och brist på mat.... ja. Så vilken tur att vi åkte hem direkt och fixade mat.
En majskolv till förrätt och sen en sallad med haloumi och sen tog jag lite vattenmelon till efterrätt ;) Jag är mätt! Fast nu är det kaffe och godis som väntar också haha :D 
Imorgon blir det äventyr! Familjen (förutom syrran som är på västkusten) åker till landstället i Trosa!! Det ska bli sååååå kul. Jag älskar stugan där nere. Fast nu är det ju morbror som äger den stugan. Fast vi får låna ibland.

Jag ser fram emot stranden med den stora klippan och jag ser fram emot den söta lilla staden och jag ser fram emot att bara sitta och njuta i trädgårdsmöblerna. Men jag ser inte fram emot att vi måste klippa gräsmattan.... den är ganska stor :s
Hoppas på fint väder imorgon också 

Nu blir det lördagsmys!


Tekniska problem

Hej bloggen! 

Jag lyckades göra ifrån mig riktigt bra på redovisningen! Så fort min lärare gick in i rummet så skrek jag rakt ut om jag inte kunde få börja... hehe de andra skrattade lite och visst kunde jag få börja sa min lärare ^^

Dock hade vi tekniska problem. Först skulle vi få igång projektorn för att kunna visa våra PowerPoints. Jag fick sträcka mig och trycka på påknappen. Men sen skulle vi koppla lärarens dator till projektorn. Då blev det problem. För hårddisken låg i ett kassaskåp som vi inte kom in i :P Så vår lärare stack och skaffade koden för den. Sen kopplade jag en sladd till datorn. Då funkade projektorn och jag kunde visa min PowerPoint!
Men!! Då är det problem med ljuset för att solen skiner in så det blir för ljust på duken.... men efter en stund hittar någon knappen som rullade ner persiennerna.

När jag hade redovisat så börjar alla klaga på att man ser bara halva presentationen på duken.... så vi måste fixa det också. Läraren ställde sig på en stol för att försöka få in nåt under projektorn så den flyttade sig lite. Det tog ett tag minsann!!!

Så när vi var en timme in på seminariet så hade fortfarande bara jag redovisat.... så de andra tolv fick dela på de resterande två timmarna :P

Jag blir så förvånad över att det är så många som är så otekniska. Folk som är i min ålder. När vi skulle lägga in våra presentationer på datorn så var det flera som inte visste vad de skulle göra och flera som inte såg ut att ha datavana. 
Alltså. Har de ingen dator hemma? Folk i min ålder och lite äldre. Vad är det här? Är inte det ovanligt? Att unga människor i dagens samhälle är otekniska? Vad har de missat? Hoppat över skolan och hållit sig undan från mobiler och datorer? Det funkar ju inte. 

I jämförelse med dem måste jag ju vara överteknisk ^^
Nu är det fredagskväll! Åh vad skönt.
Syrran är hos sin kille och lillebror är på födelsedagsgrillparty och pappa kommer hem från jobbet sent. Mamma har redan ätit middag så jag ska ta nåt att käka strax. Sen blir det mys i soffan med godis! Mums :D

Trevlig kväll 

Krasse

Min krasse har möglat!!!! 

Så jag klippte lite och la på en macka och fotade. Sen slängde jag skiten och började om :)

Det är ändå två veckor kvar tills jag ska redovisa detta... så då borde det ha vuxit lite.... annars är det bara att ta de gamla bilderna :)

Såååå vad ska jag göra nu? Jag känner mig färdig med redovisningsgrejjen så nu vill jag göra nåt annat. Nåt kul.

Lite kaffe skulle smaka gott också ;) 

Jag vill få det överstökat

Jag troooor att jag har fått kläm på den här muntliga redovisningen. Men jag har ingen aning var jag kommer hamna på betygskalan. Men som tur är så kommer det fler examinationsdelar. En skriftlig och en till som är halvt muntlig.
Men jag ska försöka träna lite på den här redovisningen nu... för det är det enda jag kan göra nu.... Hoppas jag får redovisa först imorgon... så jag får det överstökat så fort som möjligt.... annars kommer jag bara sitta där och vara nervös och knappt kunna lyssna på de andra i gruppen. Nån annan som gör som jag också?

....jag har myror i brallan.

Fast!!!!! Jag har nåt att se fram emot!!!
På lördag ska jag kanske få åka med till landstället :D ÅHHH vad jag längtar dit! Då kommer jag kunna koppla av! :D Dock åker vi dit egentligen bara för att klippa gräset..... men men det ska bli kul ändå :)

Hoppas hoppas hoppas att det går bra imorgon Lunch

God lunch. Fint väder. Jag är sprallig. Jag vill komma ut. Men det får jag inte. Jag måste plugga! Jag har skrivit ner väldigt slarvigt det mesta som ska med i min redovisning nu. Men jag måste kunna koppla det till bilderna jag har och sen måste jag få fram några reflektioner och sånt... du vet den där lilla droppen som får ditt G att rinna över till ett högre betyg...

Aja, nu ska jag fortsätta också ska jag sätta på lite kaffe... det kan behövas !!!!!!God morgon

När jag vaknade i morse (eller snarare nyss) tyckte jag att det kändes konstigt uppe på huvudet....
Under natten har mitt hår lagt sig åt andra hållet! Jag har en ny bena! :PMitt hår är fluffigt och nytvättat så det är nog bara att borsta tillbaka till min riktiga bena ^^ 

Igårkväll bestämde jag mig för att ta ut alla mina örhängen ur mitt vänstra öra. Eftersom ett av hålen aldrig har läkt sen jag tog hålet för mer än ett år sen så.... Jag ska tvätta extra noga nu och sen sätter jag dit örhängen i tre av fyra hål istället.Det här kanske var ett tråkigt samtalsämne.... :P men förutom detta så ska jag bara sitta hemma och plugga idag. Det är väl minst lika tråkigt att prata om tänker jag?
Jag ska skriva ihop lite grejer och göra en PowerPoint som jag ska redovisa imorgon. Jag undrar om jag får tid till annat idag också.

Ha en fin dag :)


Kaffe

Det känns så skumt, men lite busigt och roligt att smyga in i lärarrummet runt lunch. Det är ju samma lärarrum med nästan samma lärare som jag hade när jag gick i högstadiet. Och nu är det jag som går in där som vilken lärare som helst och trycker på en knapp på en maskin för att få fram lite kaffe... också kan jag slinka ner i en stor soffa om jag vill..... också ser jag alla elever som går omkring i skolan (genom ett slags fönster).

Det där lärarrummet är nästan alltid tomt när jag är där. Så det är lite extra speciellt. Stort och vitt och rätt fint faktiskt. Fast jag har aldrig vågat slinka ner i soffan eller en stol, jag går alltid tillbaka till avdelningen och dricker mitt kaffe där. Tänk om jag möter några av mina gamla lärare, då måste jag stå där och prata om "framtiden" som det oftast blir när man möter sina gamla lärare. Jag har råkat stöta på några, och det är iförsig lite roligt men samtidigt vill jag smita tillbaka till avdelningen så fort som möjligt hehe...

Jag sitter faktiskt och dricker kaffe just nu ;)
Jag vet, klockan är nio på kvällen.... men jag kan faktiskt somna ändå. Jag har inga problem med det. Ibland blir jag jättetrött två minuter efter att jag har druckit kaffe. :PGodnatt!!


RayWilliamJohnson

Måste bara tipsa om den här videon och inte minst kanalen som den här killen har på youtube också!
Det här är sååå kul och jag tittar på varenda klipp han gör. Så bra. Här är en favorit.
Godnatt <3


Sommarvärme

Hur kul är det att vakna och tro att man har försovit sig? Man sätter sig käpprak upp i sängen och letar efter närmsta klocka. Och när man väl har sett klockan och ser att man gott kan sova en halvtimme till så har man redan vaknat till så mycket att man inte kan somna om igen!

Det är ju inte första gången det händer :P

Men idag har varit kul. Jag följde med en liten grupp barn i skogen. De fick bestämma vad de vill göra idag.... de hittade massor med kojor och sen gick vi ner till skolbarnens lekpark. Det var riktigt kul. Jag har ju gått i den skolan och jag kommer väl ihåg var och vad jag har lekt där! ^^

Vilket väder vi har haft idag! :D Men man blir ju lite trött när man är ute i solen hela dagen. Iallafall jag blir det. Så därför somnade jag i några minuter alldeles nyss :P
Imorgon ska jag ha kortare byxor och lite tunnare kläder. Tänk att värmen skulle komma så fort!

Förresten!! Jag har räknat ut att jag får sommarlov om mindre än tre veckor!!! :D  yay ^^

Idag.... gissa vad som sprang in på gården idag?  En svart katt. Och gissa vad barnen gjorde? De sprang efter med pinnar i händerna. Och såklart blev katten rädd och sprang som en pil ut från gården :P Stackar barn som bara ville klappa... och som inte fattar att den bli rädd när de kommer sådär springande :PVi hörs senare ;)


Mulan

Nästa Disneyprinsessa är Fa Mulan som är Kinas hjälte ;)
Jag tycker om de starka färgerna i filmen och jag tycker om hur Mulan ser ut.

Men dessa bilder är ju kreationer av Mulan från (som alltid) deviantART. Besök gärna, jag har en länk i sidpanelen.

Men man kan ju hitta tusen bilder på Mulan och från filmen och annat runt hela internet... google och sånt. Men jag startade den här serien för att jag råkade hitta en massa fina bilder på mina favoritprinsessor just på den här sidan. Bara så du vet ;)

av AliWildgoose

av KitKatKo

av agwong

av silverhalo

av briarthorn

av lilyhbp

av Mercurio2539

av merry_xmas

av jonsibal


Den här sista skulle jag nog vilja ha som skrivbordsbakgrund.... dock tror jag att den inte är tillräckligt bred.
Men visst var bilderna fina!!? Jag kan sitta och leta upp såna här bilder i två evigheter :) 

God kväll :)
Krasse

Yes! Jag har lyckats. Min krasse har växt och det växer fortfarande. Det höll på att dö där ett tag men då ryckte mamma in och hjälpte mig. Men nu är det ju fint väder ute så grönskan får sol och en massa vatten. Dock brukar den stå under en lampa i köket, men den verkar inte tycka att det gör så mycket :)Den här grönskan ska jag fortsätta att fota och sen ska jag göra ett slags bildspel och visa upp det och berätta i skolan. Jag vet... det låter som om jag går i sexan hehe men det här är faktiskt en del av min examination i den här kursen. Vilket är att följa en process. 

Så... idag vaknade jag först av att rummet hade slut med luft. Vi var tre som sov i samma rum inatt hehe :P Jag, syrran och kusinen. Så det blev lite kvavt. Men jag öppnade fönstret och då kunde jag somna om.

Hmm... vad har jag gjort idag... jag kan säga vad jag inte har gjort idag. Pluggat. Jag är så dålig. Skjuter det framför mig hela tiden. Men jag känner att jag behöver göra dessa två sista dagar på praktiken först... innan jag börjar skriva. Fast jag skäms lite ändå för att jag inte har gjort nåt...
Jag tittade klart på första säsongen på Gossip Girl idag. Det ska bli minst lika spännande att se andra. Egentligen hatar jag att jag tittar på Gossip Girl men samtidigt tycker jag så mycket om serien. Typiskt :P

Titta in senare så får du se nästa del av Disneyprinsessorna ;D

Hare bra :)


Tvilling

Det är roligt när man upptäcker att man låter precis som sin syster när man talar.
När jag satt vid middagsbordet idag och alla pratade och sen sa jag något (kommer inte ihåg vad det var) och strax efter så tänkte jag.... det där kunde lika gärna syrran ha sagt för det lät exakt precis likadant....

Någon som inte har en tvilling skulle säkert freak out men jag som vet att jag och syrran låter precis likadant bryr mig knappt om det eller tänker inte ens på det. Men i vissa fall (som detta) så kan jag stanna upp och tänka och förvånas lite.

Jag kan rabbla upp en massa andra saker som jag vet att vi gör lika eller som vi är lika på osv... men det är sådana saker som jag inte tänker på vanligtvis. Men som sagt så stannar man ju upp ibland och märker att nämen nu sitter min klon bredvid mig Söndag

Hej alla glada :)
Igår satt jag inte vid datorn alls. Det var för att jag var borta heeeela dagen ;D
Men jag måste erkänna... att jag saknade det lite haha ^^

Igår var jag och syrran och vår kusin ute på stan på äventyr, det kanske vi ska idag med, vem vet :) Och på kvällen knallade jag och syrran hem till en kompis och grillade och snackade med gamla kompisar i flera timmar. Det var mysigt.

Och förresten! Grattis Emma!!! Som fyller år idag!!! (En till gammal kompis som jag har känt sen grundskolan) 20 år!!! GRATTIS!! :D :D 

Nu ska jag lämna alla glada ifred och titta på några av mina serier.... YAY ^^


Ballonger

Titta vem som besökte oss vid middagen!Då blev ju jag såklart sugen på att göra en kompis till den här filuren! (Syrran hade gjort den här haha)

Så nu är det fredagskväll och pappa har bakat chokladmuffins och nu ska jag mysa ner mig i soffan (som jag redan har gjort haha) och titta på Gossip Girl som jag faktiskt hittade och kan fortsätta titta på nu.

Ha en underbar kväll 

Finns inte!

Jag har suttit och tittat på första avsnittet på första säsongen av Gossip Girl. Jag hade aldrig tänkt att göra det faktiskt, men idag tänkte jag att det skadar väl inte att kika på första avsnittet liksom... (syrran tittar på det och jag hade tråkigt idag :P )

Jag har tittat på en massa andra serier idag också... men jag blev faktiskt väldigt intresserad av att fortsätta titta på Gossip Girl otroligt nog haha... en amerikansk skvaller-drama-serie brukar jag hålla mig undan ifrån men men...

Men nu är det såhär att jag inte kan se det andra avsnittet, för att "länken är bruten" och jag hittar inte det avsnittet NÅGON ANNANSTANS på hela internet... om jag nu inte laddar ner det på nåt sätt..
och jag är arg och superirriterad och ledsen för det!! haha
Men om man inte får se sin serie så blir man ju så :P

Jag fattar inte, hur ska jag göra? jag vill se!! :P åh vad irriterande!Avatar

tjena!
...hoppade presis ut från duschen och nu ska jag titta på AVATAR!!! 

Det finns t o m lite godis här hemma :O och det känns ju lite som fredag idag faktiskt eftersom det är röd dag imorgon och ledigt resten av veckan.

Så nu har lillebror stuckit och vi alla sitter och myser nånstans... mamma och pappa sitter tillsammans och tittar på Poirot. Jag har snott lillebrors rum och ska titta på Avatar nu!!
Det ska bli kul att se den igen :D
Hej

Nu har jag långhelg. Från imorgon till måndag är jag "ledig". Fast jag ska försöka plugga så mycket som möjligt. Eller... jag ska börja skriva och förbereda mig, för att i slutet på nästa vecka så ska jag börja redovisa...

Tydligen blir vi lillebrorslediga här hemma i helgen också... för han åker på läger idag. Då blir det tyst här hemma haha :P

Igår satt jag och kollade på Inför Eurovision... och det är verkligen roligt! Jag har tittat på tre avsnitt nu och jag kollade lite förra året också. Jag älskar att kolla på melodifestivalen och Eurovision Song Contest.
Men på det här programmet som heter Inför Eurovision så är det en jury som tittar på alla bidrag från hela europa och sen ger poäng mellan 1 och 5. Fast ibland ger de 0 haha xD
Jag tycker juryn är så rolig för oftast kommer de med en massa kommentarer som är ironiska eller gör skämt om artisterna ^^ Det är så underhållande att titta på. Man kan se alla program på svtplay, det är bra...

Vi hörs senare hörni
Vilket fint väder vi har förresten ^^
Klippning i skolan

Jaha... det här fick jag i mailen idag.
Tydligen får man komma och klippa sig på min skola helt gratis... det kan ju jag behöva ^^ Jag har faktiskt inte gjort nåt med mitt hår alls sen jag klippte mig före julafton. Förutom att klippa lite på luggen då...
Fast jag är lite tveksam på de som ska klippa. Vågar man? :D  Jag vill ju gå till en frisör där jag är säker på att när jag går därifrån så är jag nöjd.
Men vilken cool reklam ändå.(jag målade dit de svarta pupillerna med två vita prickar i.... för att på orginalbilden hade tjejen bara vitt inuti ögonen.... skumt !)


Kaffepanna?

Jag läste just Kenzas blogg och tittade på en videoblogg som hon har gjort.
Hon visar upp vad hon har i sin väska till vardags. Bara det allra viktigaste säger hon.Men var är det man ser? Jo förutom mobil och plånbok och allt sånt så har hon en kökskniv och en ensam sko OCH EN KAFFEPANNA!

"...det som alla tjejer har i sin väska..." Ja visst... och kaffepannan har hon i väskan varje dag ifall hon blir kaffesugen.
Meh... hur funkar det liksom haha xD Man måste ju ha hela kaffebryggaren för att få kaffe i den där (+ eluttag!).

Och skon då? Kenza säger att hon har en extra sko ifall man tappar den ena.... Hur vet hon att hon tappar just den högra skon då och inte den vänstra!?!? xD

Haha hon skojjar säkert med sina läsare, men om hon är allvarlig så är det ju lite kul, men det tror jag knappast att hon är. Det är väl inte omöjligt att hon har kniven i väskan, men skon och kaffepannan är ju liiite onödiga :DHellu

Nu är jag hemma för resten av dagen. Jag har bara varit på det där mötet. Träffat några från skolan och snackat om pedagogisk dokumentation i smågrupp och fått lyssna på en miniföreläsning.

Lite lunch har jag i magen och jag tror att jag är ensam hemma... tyckte jag hälsade på pappa men nu är han borta hehe :P
Jag har stökat omkring i mitt rum också... allt som inte hängde i en galge i garderoben är just nu utslängt på golvet... jag letar nämligen efter något. En bil som jag gjorde av en mjölkkartong i högstadiet. Jag ville ta med och visa den för barnen på förskolan men jag hittade den ju inte!!!! 

Men nu har jag iallafall satt på lite musik och jag borde plugga (läs: kommer antagligen fastna i något annat) och sätta på lite kaffe till mig och pappa om han är hemma(??) :P

Hare bra sålänge... och förresten, kolla på min nya bikini som jag inhandlade för någon dag sedan. Jag är ledsen för att den inte fanns i någon annan färg... men det är ju iallafall lite gulligt med prickar :)Kålmården

Bildregn.Mer än hälften av bilderna tycker jag blev jättedåliga. Jag vet verkligen inte varför. Jag brukar ju inte vara darrig på händerna eller så precis.. fattar inte. Men de första bilderna blev iallafall dåliga för att det var då vi satt i bussen på safarin och bilderna blir suddiga när bussen skumpar fram...Giraffer!!! Det var nästan det roligaste att se!

De här tycker jag är jättesöta! Och titta på de korta benen! Det är som om de måste kompensera med de stora hornen pga de korta benen ;DJag är så ledsen för att jag inte fick till nån bra bild på den här björnen!! Om du tittar noga så ser du hur den sitter där med tre tassar på pinnen som den gnager på ^^Min halvätna lunch. Lunchen ingick i priset (resa tur & retur i bussen + inträde + mat). Men min mat var typ en halvtimme sen... jag fick vänta jättelänge och jag var hungrig och grinig :P det ösregnade och jag var kall ju :P Men lasagnen var god iallafall.Här sitter gorillan och visar sin bästa sida.... :P

Jag ser inte så intresserad ut av den gigantiska elefanten, men det kanske var för att det luktade så mycket om deras fotbollsstora bajskorvar!! :P

Så fort den mycket mindre svarta... saken... kom in så flyttade kamelerna på sig direkt!! :PNu kommer nallebjörnen!!!! :DHär har jag nu säket suttit i två timmar med att ladda upp dessa bilder! Haha vad onödigt och jättejobbigt det var... egentligen.. men bilderna är lite roliga att titta på ändå.

Nu får det vara slut på dessa superlånga inläggen med tusen bilder som tar två timmar att ladda upp :P

Hoppas det är bra med alla, nu ska jag snart hoppa i säng :)Måndag

Hello people!
Det verkar som om förskolan kör på asiatisk mat och asiatiskt tema den här veckan....
Det var curry idag och dessutom fick barnen titta på exotiska frukter på samlingen... Vet inte riktigt hur allt det här hänger ihop, men det verkar som de har lite för mycket på gång. Matte-tema plus vår-tema och skansen-tema och nu asiatiskt också? 

Imorgon ska jag på möte med skolkompisar och andra människor som pluggar till lärare. Vi ska snacka och lyssna på miniföreläsning. En kort dag. Jag hoppas att jag kan få ut nåt av detta möte och att jag får hjälp med mitt arbete :)

Alla bilder från Kålmården i lördags kanske kommer upp ikväll. Jag tror det är ganska många bilder och lite mycket som jag vill berätta, men jag tar väl bara med det roligaste :)

Nu ska jag käka middag ^^

Ångest

Jag har stor ångest inför slutet på den här kursen. Då jag ska skriva examinationen plus göra muntliga redovisningar. För att jag är väldigt osäker på om jag har samlat in tillräckligt material och om det ens är bra material.
Usch.... det här är jobbigt. Men jag ska pusha mig själv för jag tänker inte gå om den här kursen!! Jag måste fixa det här nu!! 

Äntligen hemma!

Vad skööönt att komma hem efter en HELdag ute i regnet och kylan.

Jag steg upp före 6 på morgonen och bussen gick vid 8. Det här var alltså en resa man fick anmäla sig till. Det var kommunen eller nåt som ordnade detta och bara folk från mina kvarter åkte med två beställda bussar.
Det blev lite alla känner alla och "reseledarna" hade gjort egna mackor som vi fick på morgonen. Vi åkte också tillsammans i bussen på safarin på Kålmården. Åt lunch tillsammans också. Annars gick vi själva. Jag, syskonen och pappa (mamma stannade hemma).

Men ojojoj vad vi har varit igång idag och VILKET väder!! Det har regnat HELA tiden!! Ibland regnade det lite mindre men det regnade verkligen HELA HELA tiden. Och vilken TUR att jag tog tygskor på mig idag ;) ...får tvätta dem senare.

Nämen vi hade faktiskt jätteskoj och jag vill gärna berätta mer, men hellre en annan gång för jag har precis kommit hem och jag är hungrig och jag är kall och jag är trött. Så jag ska äta varm mat och sen slänga mig i soffan och ligga där tills jag somnar, då släpar jag mig till min säng och sover tills det blir måndag ^^

Hare bra sålänge 


Fredag... yay ^^

Jag är döhungrig just nu, men jag satte precis in min paj så jag får inte äta förrän om en timme!! 

En flicka och en pojke skriker och gnäller och knuffar varann inne i cykelförrådet. Båda håller i sparkcykeln och båda säger till mig att de tog cykeln först.
Jag har ingen aning. Men jag pratar lugnt med båda att de inte ska slåss om sparkcykeln och att de måste försöka prata med varandra innan de börjar skrika och bli arga på varandra.
Sen säger jag till pojken att han faktiskt körde på en massa barn på förmiddagen och han var oförsiktig och att han faktiskt sa att han inte skulle använda sparkcykeln mer idag. Då går han åt sidan och flickan blir som en sol i ansiktet och går ut med sparkcykeln.
Men då (!!!) kommer en kompis farande på en vanlig cykel och frågar om inte han och flickan skulle byta cykel. Och de tyckte hon var superbra och tvekar inte en sekund på att byta sin sparkcykel som hon hade kämpat så mycket för alldeles nyss.

Hehe jag blir inte klok på ungar ibland. Det fanns ju många vanliga cyklar lediga när hon stod och slåss om sparkcykeln som hon lätt gav upp en sekund efter att hon hade vunnit den :P

Idag är det fredag och jag ser fram emot en massa god mat och godis och mys i tv-soffan. Tyvärr får jag ingen sovmorgon för att klockan 8:00 går vår buss som tar oss till Kålmården imorgon. Hoppas det inte blir regn... 

Trevlig kväll!!

Barbiesar

Tja!

Idag har jag sprungit runt och lekt med barnen. I det fina vädret. Bäst att göra när det väl är fint ute för vad jag har förstått så ska det bli regn i helgen. Det blir ju inte roligt när vi promenerar på kålmården på lördag...

Kolla här. De här är dockor som jag själv har designat.... det är nästan som att leka med barbie-dockor hehe.... Jag gjorde faktiskt det idag också. Med barnen. Jag och en annan pedagog satt och flätade håret på barbiesarna och barnen klädde på dem ^^Om du också vill spela det här "spelet" kan du gå in på den här sidan till exempel.

Vilken av mina dockor var snyggast då hehe? ;P

ApaDet här var så roligt! Det måste jag dela med mig :D
sälja böcker

Nyss gick jag och mötte upp någon som ville köpa en av mina böcker. Han kom på sin röd/vita MC och var trevlig. Det är roligt att veta att ens böcker (som man säljer för mindre än vad man själv betalade) blir använda och av någon som är framåt och duktig som han verkade vara.
Han pluggade till mattelärare på gymnasiet och ville ha en bok från en kurs som ALLA lärare går. Den kursen har jag redan gått.... :)

Så nu har jag en till bok såld. Nästa gång jag säljer blir nog på hösten. Då lägger jag nog ut fler böcker på blocket.
Tyvärr är det typ aldrig någon som vill köpa alla böcker. Det brukar finnas en favorit.

Ja, som jag har berättat så var jag på skansen idag också. Den här gången var det med en lugnare grupp barn och dagen gick fortare och smidigare. Skönt. Men nog berättade om skansen!!! Blir nästan uttjatat på den här bloggen ju :P Jag ska ju till Kålmården på lördag också haha :PÅh vad seg jag känner mig!! Jag vill bara gå och lägga mig i min varma säng och proppa i mig en hel chokladkaka och sova i två dagar!!
:D :D

Hade bäst

Skansen

Ganska perfekt dag att gå på skansen...
Jag kan nog tala för alla när jag säger att det var väldigt roligt. Vi tittade på en massa djur och vi åt glass och lekte på lekparker och på alla gömställen som fanns runt omkring.

Här kommer ett bildregn.

...och gissa vad? Jag ska till Skansen imorgon också!! :D :P
Med den andra gruppen med barn. Och det ska bli minst lika roligt.
Fast då blir det inte lika många bilder tror jag.... detta tog ju två evigheter att lägga upp bilder :P

Utflykt

Gissa var jag ska imorgon.... ;)Vi åker även om det regnar. Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder ;)
Det ska bli jätteskoj ^^

Matsäck ska vi alla ta med och vi ska vara där hela dagen. Det som blir intressant är nog hur alla barnen beter sig på bussen och på tåget ^^ Men jag tycker att det ska bli SUPERKUL att titta på alla djur och så... för det tycker jag är jätteintressant.
Förresten... på lördag ska jag och familjen till kålmården på liten familjeutflykt :D
Det blir mycket utflykter den här veckan. 

Första kyssen

När fick du din första kyss? ;)

...började fundera på det när jag läste om något liknande.
Jag kan berätta om när jag fick min första kyss ;) Jag var 5 eller 6 år.... och jag kom ihåg speciellt att pojken berättade att han var 7 år.

Jag och familjen satt på tåget hem till Stockholm från att ha besökt farmor tror jag. På det här tåget fanns det i en del av en av vagnarna en lekplats. Rutchkana och lite annat.... och det var nog en familjevagn. Ett par barn var där och lekte inklusive mig.
Men så kom den här pojken på att han skulle stå längst upp på rutchkanan och krävde en puss på munnen för att man skulle få åka haha :D Jag kom ihåg att jag blev ledsen då och sprang till mamma och berättade det. Men på nåt sätt så kom jag över det och gick tillbaka och var med i leken. Först åkte hans lillebror och pussade honom på munnen, det tyckte han var äckligt och skrattade lite. Sen åkte jag och pussade honom haha xD

Det var inget speciellt , men jag kommer ju ihåg det fortfarande... och det är ju lite kul haha ^^
Jag tror att han hette Dennis också :D
Undrar var han befinner sig idag ^^Någon annan som kommer ihåg sin första kyss? :D


Kol

Det är inte första gången jag arbetar med kol. Jag brukade använda det när jag gick på en målarkurs för nästan tio år sen :P
Men för ett tag sen inhandlade jag ritkol för att jag tänkte att det skulle vara kul att experimentera med.
Idag gjorde jag det :)Dom här ritade jag på säkert fem minuter. Det var rätt kul. Enkelt och snyggt. Min kol kom i en avlång kartong med långa "stavar". Så det fungerar som en penna faktiskt. Prova själv vettja. Roligt verktyg...Valborg!

På kvällen gick jag, syrran och hennes kille ner till vår kompis Doffe. Vi grillade och lyssnade på musik och pratade och hade det trevligt :)

Här står Doffe och lägger på hamburgare.Syrran och hennes kille. Hamburgarna var tydligt väldigt mättande :P Jag åt andra hamburgare eftersom jag är vegetarian, också åt jag potatissallad till istället.

Sen stack vi till den stora brasan.Vi hittade några få som vi kände igen. Vi gick därifrån ganska snabbt. Brasan var inte så märkvärdig och den brann sakta :P...och här står de och posar framför brasan för mig ^^

Nu ska jag dra mig till köket och fixa någon middag till mig själv. Ensam. Helt själv. För tydligen så har alla andra redan ätit. Så det blir nåt litet enkelt till mig nu.
Ha en trevlig kväll.

Halloj

Idag är det första maj och jag har slut på energi. Eller inte helt.. men det känns som om musten har gått ur mig, typ..

Jag glömde ju berätta vad jag hittade på apoteket sist. Jag gick ju och besökte apoteket för att hitta något som hjälpte mig pga min torra mun (!!!)
Det jag hittade var tabletter. Sugtabletter.. det fanns olika smaker.. jag valde peach. De funkar väl ok. Det är olika faktiskt. Ibland funkar de och ibland tycker jag att de inte funkar... eftersom all saliv går åt till att suga på tabletten så känns det ibland som om tabletterna inte har någon effekt. Men för de mesta funkar de iallafall.Nyss var jag ute en stund. På ärende i centrum. Sen gick jag in en snabbis på några andra butiker.... och hittade några saker som jag inte kunde gå hem utan... :)
En knallrosa ring och ett par örhängen.

Historien om örhängena: Jag har gått in på samma butik flera gånger och suktat efter samma örhängen ett tag... och sen en dag hittade jag ett par andra örhängen som jag började sukta efter lite också. Men en dag (!!!!!) så finns de inte längre.. de finns antagligen inte längre. Så jag blev ledsen.
Men idag gick jag in och tittade i butiken ändå... och hittade de andra örhängena. Jag funderade på att köpa dom... men sen såg jag att de var de anda kvar!!! Så jag tänkte att om jag kommer tillbaka nästa gång så kommer de här inte heller finnas kvar :P Så därför gick jag hem med dessa söta örhängen idag :D


Nu är det kaffe och bulle och serier som gäller för mig :) Det är ju ändå lördag ^^
Men om en stund tänkte jag lägga upp några bilder från igår och berätta om min valborgskväll :)
Ha det bra sålänge