Hej!

Hej bloggvärlden!
Nyss kom jag hem från sista dagen (den här veckan) på praktiken. Det var inte lika mycket barn idag och på eftermiddagen fick de titta på film, så det var med andra ord ganska lugnt.

Snart ska jag, syrran och hennes kille sticka till en kompis och grilla :D och senare ska vi titta på majbrasan :D Det ska bli riktigt roligt.



Bilder kommer imorgon antagligen :)
Ha en trevlig valborgsmässoafton ;)

Lilla rödluvan

Det är jag!
Dags för en makeover för mig? ;)



Hehe... nä kanske inte...

Nyss åt jag ugnspannkaka här hemma och resten av kvällen blir det städning verkar det som. Fast syrran gör det mesta, det har hon tagit på sig. Eftersom hennes kille kommer hit ikväll och stannar några dagar så är det hon som får städa :P

Idag sprang mina förskolebarn vårruset. Vi hade snitslat en bana i skogen som de fick springa ;) Det var lite kul.. fast de minsta barnen sprang inte, de gick med fröknarna. Hehe.. jag är en fröken ;)

Imorgon är det valborg.... då vill jag titta på brasa!!! Och eventuellt träffa kompisar och hitta på nåt kul :)



Kaka!

Såhär stillar jag mitt sötsug ikväll ;D



Tyvärr tog kakaon slut så det blev inte så mycket kakao i kakan som det behövdes (enligt mig) så den blir nog inte lika god som den hade kunnat bli.
Men nu ska här smakas :D


Krasse

Nyss startade jag mitt lilla projekt. Ett litet skolprojekt.
Jag har bestämt att jag ska så krassefrön, som jag har berättat förut. Och idag gjorde jag det 

Så om cirka 10 dagar kommer det dyka upp små gröna växter i mitt fönster :)
Jag använde en plastburk och bomull också hällde jag bara fröna över och lite vatten. 



Här står också min lergubbe från en skolläxa. Den planerar jag att måla i fina färger snart ^^

Så... strax blir det middag här hemma. Senare ska jag inte göra något speciellt... fast jag är väldigt godissugen :P får se om man kan göra något åt det ;)

Trevlig kväll!


Regn

Någon som blev påverkad av regnet idag?
Det blev jag!!
Skulle till centrum på ett ärende runt 16-tiden. Jag anade det, jag borde ha vänt när jag kände den där ensamma regndroppen på kinden, tio steg hemifrån. Ett paraply hade hjälpt.. men jag vände inte.... så jag blev blöt :P

Men annars var dagen fin och solen sken. Vi var ute i skogen idag igen och tittade på stubbar. Vissa barn är så himla söta och vissa barn är så himla kluriga och vissa är så himla jobbiga. :P



Nu ska jag äta lite gott och titta på en läskig serie.
Eller läskig och läskig... det handlar om en flicka som kallas Hell Girl och man kan logga in på en hemsida 00:00 på nätet och skriva in namnet på den man hatar och vill hämnas på... då skickas personen i helvetet men priset är att man själv också hamnar i helvetet, dock först efter man dör. 
Den heter Jigoku Shoujo.

Grattis!

En gammal barndomsvän fyller 20 år idag!
Har känt honom lika länge som min andra kompis som fyllde år i förrgår. Jag har kvar många kompisar som jag har känt sen 6års.

Kim fyller 20 idag! Jag vet inte var du är just nu.. men jag antar att du ligger i lumpen. Kanske kommer hem snart? :)
Hoppas du har det bra 

GRATTIS!!!




Måndag

Vilken trevlig dag!
Solsken och precis lagom varmt ute. Vi var ute i skogen nästan hela förmiddagen idag. Det var riktigt trevligt. Stackars barn som cyklar och ramlar och krockar in i varandra hela tiden bara :P



Suck!

Åh vad jag är trött! Och jag känner mig nästan sjuk. Jag borde verkligen gå och lägga mig nu. Sova. Det är nog det bästa just nu för mig.
Imorgon ska jag upp tidigt ändå och sticka till praktiken (förskolan!!) så det är ett måste att vara pigg. Att sitta och halvsova på en föreläsning är ok jämfört när man ska vara omkring småbarn, då måste man vara alert.
Okey.... godnatt, sovgott allihopa.


youtube-kanaler

Här är länkar till några youtube-kanaler som jag följer ganska flitigt. Ville bara tipsa lite om dom för att jag tycker om att kolla på sånt här.


RayWilliamJohnson (rolig kille som verkligen har en egen "show")

Breaking NYC (samma kille igen fast här vloggar han om sitt liv)

meekakitty (superrolig och söt tjej som vloggar om allt och är rumskompis med killen ovan (tror jag))

ItsKingsleyBitch (en kille som alltid har något att klaga på)


check it out ;) 


Grattis!

Nu måste jag hänga ut min kompis som fyller år idag!
Hehe låter lite hemskt... "hänga ut"... men jag menar, jag vill säga grattis och när jag gör det här på bloggen så kanske jag hänger ut honom lite? :S
Han har blogg också, den heter martre ifall någon undrar... ;P

Matthe, du är dålig på bilder på din blogg så jag lägger inte ut nån bild på dig här heller ;P

Grattis Matthe! 20 år! Oj vad tiden flyger! 

För dig som inte vet... så är Matthe en av mina kompisar som jag har känt sen 6-års. Det är kul att fortfarande ha kompisar från den tiden ^^
Förresten är det en till gammal kompis som fyller år om två dagar.. men han får nog ett eget grattis-blogginlägg också ;)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Hoppas du får en AASUM dag ;D



vattenmelon på lördag kväll

Har precis skurit upp lite vattenmelon och ska fortsätta titta på en serie... tror jag.. annars tittar jag på sista avsnittet av Millenium... eller så skjuter jag upp det och kollar på svtplay imorgon kanske.



Nä jag tar nog och tittar på det nu med mina kära föräldrar :) De har läst böckerna.. inte jag.
Ha en trevlig kväll 


Hej och godmorgon

Sitter i köket med datorn och ska strax börja titta på Andra Avenyn-avsnittet som jag glömde bort att titta på i onsdags ;)

Senare ska jag kila ner till centrum och försöka hitta nåt på apotek1 som kan hjälpa min mun att inte bli så himla torr! Jag vet inte vad som har hänt riktigt... kvällen efter jag fick gummisnoddarna i munnen så kan plötsligt inte munnen hålla sig fräsch eller vad man nu ska säga. Så jag ska se om det finns nån spray eller nåt som kan fixa det :)

Dricker en flaska påskmust nu... ;) 



Ha en trevlig dag hörrni!
...och förresten... det är Körsbärsblommans dag idag! woho ;P

tja

Nu är det tv-tajm! Vi tre syskon ska titta på talang och äta gott... vi åt nyss tacomiddag också :)

För någon timme sedan höll jag på att titta på ett avsnitt av en serie och det hackade som bara den!! Jag blev helt galen!! Jag uppdaterade sidan flera gånger och provade på flera olika sidor och jag provade starta om datorn. Men det var seeeegt! Jag vet inte varför. Men till slut fick jag se de sista minuterna iallafall. Jag tror jag ska skjuta på nästa avsnitt för att jag blev ganska frustrerad :P

Ha en riktigt trevlig fredagskväll nu då 

morgon



Den här låten har varit i mitt huvud hela morgonen. Och det gör inget! För den är bra.




Snart är det lunch och snart är det dags att åka till skolan.
Vi hörs senare. Ha en trevlig och solig fredag :)

Katter

Hehe, söt film ^^



...älskar såna här videoklipp.

Förresten, kolla på Doffes katt! Som jag träffade ikväll. Han ser lite sur ut här på bilden...



Han är himlans go och mjuk men tyvärr inte lika lekfull som förut. Men mysig är han! Och hans brorsa också.. som är orange, men han fick jag knappt klappa, för det ville han inte! :O



Kladdkakan som jag pratade om... den gick åt fort! Jag tog tre bitar ^^ ...eller mer ^^

Nu strax blir det kvällen för mig och jag ska krypa ner i sängen och ta en lång sovmorgon, för jag ska till skolan först på eftermiddagen imorn :)
Godnatt!

soppa, film, kladdkaka

Gissa vad jag åt till middag? :)
Nej.. inte gröt igen :) faktiskt. Som tur var blev det soppa, morotsoppa. Eftersom vi inte hade avocado hemma så kunde vi inte göra guacamole till tacos. vilket var tur för min del eftersom jag just nu inte vill äta något som jag måste tugga.
Så morotsoppa var perfekt.

Nu ska jag fräscha upp mig lite och sen sticka hem till en kompis och se film. Syrran frågade vad jag skulle göra ikväll och jag sa "inget" lite deprimerad... och hon sa att hon skulle till vår kompis doffe. Så jag frågade om jag kunde hänga med :)
Syrran sa också att hon skulle göra kladdkaka.... så det blir en riktigt skön kväll after all :)

godkväll



Gröt!

Imorse åt jag havregrynsgröt.
Nu, till lunch, äter jag risgrynsgröt. För jag känner att det är nästan det enda jag kan äta just nu, gröt, på grund av att mina tänder är så känsliga.



Jag kände igår.. när jag skulle äta middag... pasta... det var svårt! och jobbigt för det gjorde ont i tänderna. Det är ju så känsligt efter att jag har nåt nytt i munnen som "flyttar" på tänderns osv...
Broccolin då!! Där gick det inte alls... jag fick lägga tillbaka min del i skålen för att den första och enda bit jag tog av den var jag nästan tvungen att suga på för att kunna äta :P

Det känns som om jag har gått heldag idag fast det bara har varit ett seminarium på förmiddagen. Men jag känner mig så trött och sliten...
Jag ska nog ta det väldigt lugnt nu på eftermiddagen.

Hade bra sålänge 

Sova?

Okej... nu har det börjat göra ont i käften... och jag börjar tvivla på om jag kommer kunna sova inatt, för förra gången min tandreglerare fixade nåt nytt i munnen på mig så kunde jag knappt sov alls den natten och det kändes extremt obehagligt i nästan hela huvudet nästan heeeela tiden.
Så jag ska pigga upp mig lite nu med kaffe och söt musik och en rolig serie.
Imorgon har jag tråkigt seminarium och måste upp tidigt.... 
......kan det inte vara slut nu!!?!

Gummisnoddar!

Hemkommen från tandläkaren! Och jag har fått två nya grejer i munnen att hålla reda på! 



Det känns inget speciellt just nu.... förutom att det är något som drar lite när jag öppnar munnen..... gummisnoddarna drar ju ihop de övre och undre tänderna så det är inte så konstigt. Det har inte börjat göra ont än, men det kanske kommer senare.

Och jag ska byta varje dag också ska jag ta ut dem när jag ska äta. Så det får jag träna lite på nu... ska göra lite lunch till mig själv här hemma nu.

Hörs senare 


Krasse

Jag ska så krassefrön!!



Det är faktiskt en uppgift från skolan. En examinationsuppgift. Den handlar om att man ska följa en naturvetenskaplig eller teknisk process och fota den och lägga in bilderna i ett slags program och sen redovisa det.

Allt handlar om processer och naturvetenskap och hållbar utveckling i den här kursen :P

Dock är det här inte den enda examinationen. Det är två till... det här är den "lätta" delen. Men den här delen kommer iallafall vara rolig :)

Titta ut genom fönstret, på bilden. Ser du? Där ute är där de förstörde vårat gamla cykelskjul som jag pratade om för ett tag sen. Jag berättade ju att de skulle göra en tvättstuga där. Och de är i full gång!
Typiskt! Precis utanför vår balkong... och vi kommer höra varje gång någon tvättar där inne... säkert 



Nyss lagade jag middag till familjen... iallafall till de som inte redan hade ätit. Så jag känner mig lite duktig så nu ska jag ta det lite lugnt och titta på serier :)

Ha en trevlig kväll 


Tisdag

När jag åkte till skolan imorse var det sol  och nu när jag åkte hem var det regn . Man märker att det är april månad :P

Men titta vilka färgrika blommor vi har här hemma. Det är mysigt och livar upp stämningen!



Och titta här! Dessa hittade jag i min jackficka idag. Jag undrar vem som har lagt dem där :D



Jaha vad händer nu då? Jag har precis kommit hem från skolan och jag har inget speciellt jag måste göra, förutom att läsa lite kurslitteratur.
Just nu är jag ensam hemma också, undrar vad jag ska hitta på :) Titta lite mer på en serie som jag började titta på igår kanske ^^ och/eller baka en kaka! De där små chokladäggen fick mitt chokladsug att sukta efter mer!! hehe...

Imorgon har jag ledigt, men jag ska till tandläkaren! Han ska sätta in gummisnoddar i käften på mig... undrar hur det kommer kännas och se ut 

Hare bra 


Törnrosa

Törnrosa-tajm!

Dags för nästa disneyprinsessa att träda fram i ljuset.
Som vanligt är alla bilder kopierade från användare på deviantART

Dessa bilder är alltså en annan teori om prinsessan. Fanbilder och liknande :)

av: TraitorToTheRules

av: rinoatilmitt

av: Alicechan

av: wintersmagic

av: Gwenwhyfar

av: ScarletGothica


okey... nu ska jag käka upp min misslyckade hemlagade pizza.. som inte smakar nåt speciellt heller. Sen blir det kaffe och sen vet jag inte vad jag ska hitta på.
Hare bra 

Godnatt

Min MÄBEt-shirt och min cd.





Vi hade ingen bättre penna så de fick signera med en vanlig bläckpenna.. men man kan urskilja namnen ändå :)

Snart ska jag gå till sängs. Det är sovmorgon imorrn och sen ska jag på en föreläsning på eftermiddan.
Hoppas alla har det bra


ojojoj...

En av de bästa serier jag har sett!
Jag såg precis sista avsnittet och jag grät i floder!! Så himla lyckligt slut!!
Många serier som jag ser har lite konstiga slut... typ som att de bara har tryckt ihop det sista och det inte har ett sammanhang och bara är konstigt och man vill ha mer... MEN! Den här seriens slut var perfekt och det var så fint och som sagt så grät jag nyss i floder... :$

10 av 10 poäng får den av mig. Jag rekommenderar den starkt.
Den heter Kobato och du kan titta på hela serien här gratis.






Fujimoto och Kobato är söta tillsammans :)


Godmorgon...




*gnugga *gnugga*

Nu blir det säckpotatis i soffan hela dagen. Skönt!
Två kvällar i rad på det där stället med så hög musik och fötter som värker efter att ha stått upp för länge, då blir man trött och seg.

Men en glad nyhet! Jag fick min signerade cd igår ^^ och sen var det extrapris så jag fick en t-shirt får några slantar till ^^
Kan visa allt det där senare :)
Ha en bra dag

Naglar

...blev så inspirerad av en bloggerska som målade sina naglar så fint, så det fick mig att vilja göra mina naglar fina också.






Ikväll ska jag ju gå och se Mäbe igen. De spelar på samma ställe som igår. Men jag ser fram emot det ändå 


Mäbe

Halloj
Förlåt, jag hann inte blogga igår... :P
Direkt när jag kom hem efter skolan hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning... för att syrran och jag och en kompis skulle träffas och äta lite middag innan spelningen. Och plötsligt hade vi bråttom, meddelade min syster mig och jag glömde bort att stänga av datorn till och med!! :P

Som sagt skulle vi gå och titta på när min syrras killes band spelade på en krog inne i stan. De släppte sin skiva igår också så det var en speciell kväll :)
Bandet heter Mäbe :)  sångaren heter Mäbe och det gör också bandet (Mäbe är tydligen ett smeknamn för Matthias)
...och jag tyckte om musiken väldigt mycket! Och det säger jag inte för att vara snäll. Jag ska köpa deras skiva... och syrrans kille lovade att jag skulle få den signerad också 

Om jag ska beskriva deras musik så kan man säga att det är nåt i stil med Thåström kanske...

Men jag tänkte dela med mig av några bilder från gårkvällen.



Vi käkade på tacobar (första gången nånsin för mig, jag visste inte att de hade vegmat ^^ )



Här har vi kommit till krogen och väntar på att Mäbe ska få gå upp på scenen.



...här sitter jag. Vi kom dit halv nio för att slippa betala inträde... och vi fick sitta och vänta till klockan 11, då fick Mäbe äntligen gå upp på scenen.



Här är syrran med hennes kille :) de är så söta ^^



Nu spelar de. Syrrans kille spelar keyboard.



Jag, syrran, syrrans killes syrra och hennes kompis stod och hejade och klappade i händerna :)
De spelade i bara 45 minuter typ... så det var över ganska fort. Vi gick hem nästan direkt efter.
De ska spela lite överallt idag också. I nynäshamn tydligen och sen på skivaffärer. Jag tror jag ska följa med och titta då lite senare idag.

Här är Spotifylänken om du med spotify vill lyssna :)

Mäbe – Söker Lögner Får Sanning Till Svar

Men nu först ska jag bara ligga och ta det så lugnt som jag bara kan för jag känner mig utsliten och jag vill titta på mina serier och så... :) och sen har jag en godispåse att äta upp ;)

Ha det bra sålänge såhörs vi senare 


solbrillor

Hej.
Idag var det ju sjukt varm ute. Eller det var ju oväntat menar jag. Men det är ju april så det lär ju regna imorgon.

Jag har inga solbrillor. Så det införskaffade jag idag :) två stycken.



Ett par stora svarta och ett par mindre ljusrosa :)



Vilka sitter bäst? ....jag tycker båda sitter ok. Solbrillor är egentligen inte min grej tror jag men de här två satt ok och jag tycker det är jobbigt att gå och kisa i solen hela tiden... :P

Men den här dagen blev inte så lång. Måste läsa lite kurslitteratur idag också. Imorgon ska jag till skolan igen. Heldag. Men det är ju ändå fredag.

Imorgon har jag hört att min syrras kille ska komma hit och spela med sitt band runt omkring i stockholm i helgen. Så syrran har bjudit med mig att komma och titta... så det blir planen för den här helgen :)

hare bra sålänge

tjena tjena

Idag var det sol och riktigt vårväder! Eller hur?!
Jag hade teknik-seminarium hela dagen idag. Vi satt ute lite också, i solen. Det var trevligt :)





Såhär nära DN-skrapan ligger min skola.



och såhär ser skolbyggnaden ut som ligger närmast skrapan (där jag satt och hade teknik idag). Fönstren längst upp är där jag satt.



Japp japp...

Nu ska jag strax sätta mig och titta på Andra Avenyn! Spännande!

Juste! Igår, när jag gick och la mig tidigt.... det blev inte så tidigt ändå för jag låg och läste ut min bok då. Halv tolv var nog klockan när jag släckte lampan. Jag läste ut typ en halv bok på mindre än tre timmar ^^
Men den var så bra och det är tydligen sista boken i den serien.
Åh, men vad ska jag läsa nu då? 

Hoppas alla har en trevlig kväll :) Jag är ledig imorrn! wohoo ^^


Hellou

Har suttit och pluggat lite nu. Läst och läst och läst.
Nästan direkt efter middagen blev jag så TRÖTT.... klockan var bara sju och jag höll på att somna..
Så jag släckte ögonen ett tag och lutade mig tillbaka. Pappa ropade och frågade om jag ville ha kaffe. JA!! skrek jag (perfekt timing)
Jag somnade nästan. Höll på att tappa boken när jag började få lite liv i ögonen igen. Såfort jag fick i mig lite kaffe så gick det bättre och nu har läsandet av skolböcker slutat. För jag tänkte nämligen lägga mig i sängen och läsa ur en vanlig roman nu. Romaner saknar man närman läser en massa kurslitteratur :P
Jag som är så barnslig läser faktiskt serien En prinsessas dagbok.... och nummer 10 i bokserien har nyligen kommit ut på svenska så den roffade jag åt mig. Jag brukar sluka de här böckerna och det gör jag med den här också.
Lite onödigt egentligen? :P Lägga pengar på en hel bok som man läser ut på nån vecka och som sen bara får stå i bokhyllan och damma i evigheter sen. ^^

Då får jag säga godnatt!! 
...jag vet, det är tidigt, jag är trött!! :P

Tisdag

Seminarium och föreläsning idag. Tog upp hela dagen och jag åt bara en macka och en banan + en kaffe, men som tur är så blir det mat här hemma strax :)

Föreläsningen var väl ok. Men de två männen som pratade var lite roliga ibland. Den sal vi satt i är uppdelad i två delar så man sitter både till höger och vänster och föreläsaren ska stå i mitten. Det var första gången idag för föreläsarna i en sån här sal och en av dem kommenterade och sa att han var osäker på om han såg bäst ut i profil....
Sånt där bidrar till att det blir lite roligare :)



Hörs senare :)


Bloggtrafik

Tänkte bara tipsa om att du kan få mer besökare genom den här hemsidan eller genom det här verktyget.
Dessutom kan du hitta fler intressanta bloggar när du också får nya besökare.



Bli medlem här :)
Kan va kul ^^

Högst torn vinner


På teknik-seminariumet idag fick vi göra det här!









Uppgiften var att bygga ett så högt torn som möjligt. En grupp fick kaplaklossar och en annan grupp fick sugrör och en annan blompinnar och den sista fick bara papper.
Såklart hamnade jag med det tråkigaste materialet - papper! :P
Men vi hade kul faktiskt och vårat torn blev högst och bäst!! :D

Vad glad jag är att vi får möjlighet till att "leka" med sånt här i skolan. Det ger jättemycket och vi lär oss faktiskt nånting. Inte bara att papper är lättast att göra ett högt torn med :P utan det ligger mycket bakom hehe...

Strax kommer min syrra hem som jag inte har sett sen påskafton!
Vid middagen idag satt mamma och jag kvar och pratade om gamla scoutminnen. Det var superkul ^^ vi skrattade gott ^^ Mamma var scout när hon var liten och jag är scout sen några år tillbaka. :)
Oj.. nu gick syrran genom dörren :)
Ha det bra :) ♥

Gårdskiss

Snart sticker jag till skolan. Men först ska jag göra i ordning lite lunch.
Nyss kom jag hem från ett besök på min praktikplats. Meningen var att jag skulle träffa min handledare och ge henne några papper och sen skulle jag också rita av gården!

Den här gårds-skissen ska jag ta med till skolan sen. För jag har ett teknik-seminarium där vi ska använda skisserna på nåt sätt tydligen.

Jag måste säga att det kändes lite mysko att stå där på gården och titta ner i mitt block och rita när alla barnen sprang omkring och alla lärare hade tjocka jackor på sig med överdragsbyxor, medan jag stod där med min vårjacka och tygskor ;P  Det kändes lite som om jag inte passade in. Inte just då. :P

Men jag fick ett härligt välkomnande av barnen när jag kom in i hallen! Flera sa att de hade saknat mig och från en pojke fick jag till och med en kram!

Härligt ^^  

Vi hörs senare ♥

Musik

Den här låten har gått på repeat på Spotify hos mig ett tag nu ^^
...tänkte dela med mig av den för den är så bra och den sätter sig verkligen i huvudet 

Gavin Degraw - We belong together


Disney!!

Jag tänkte lägga upp några klipp med mina favoritlåtar från disneyfilmer. Först tänkte jag någon från Ringaren i Notre Dame och sen från Skönheten och Odjuret.... och jag började leta efter de där låtarna.... och det kom ju upp en massa andra scener och musik från de filmerna och från andra filmer också - som jag också älskar!
.....det blev lite svårt... jag kunde inte bestämma mig!!

De flesta äldre disneyfilmer är så bra och jag älskar musiken och vissa scener. Speciellt slutscener. Typ när Odjuret förvandlas till en söt prins och Belle känner igen honom när hon tittar in i hand underbara blå ögon eller när Pocahontas står där på klippan och vinden blåser i hennes hår eller när Simba ser sin far i skyn och sen ryter sitt värsta på klippan. Allt det där älskar jag.
Så det är lite svårt att bestämma när man ska dra ut några favoritlåtar bara :P
Men det jag kan göra är att jag kan börjar samla på mig de jag tycker om lite efter hand och sen nån gång när jag har samlat tillräckligt kan jag visa :)
...får hoppas att alla här har sett alla disneyfilmer!! :O :O annars blir jag riktigt förvånad 
disney är ju disney ändå :)

Lördag kväll

hellou 

Lördag! Ikväll är det millenium på tv! så det ska jag titta på...
Det brukar jag titta på. Det är riktigt spännande!

Har inte så mycket mer är berätta ikväll :) men hoppas alla har en trevlig kväll.

Jag har börjat sucka för att skolan börjar igen nästa vecka. Allt börjar direkt på måndag morgon! Inte kul alls :P
Men men... snart är det sommarlov.... kan man önska och längta till...




meh

Jag skulle gå till köket för att pappa ropade och sa att kaffet var färdigt... (det är pappa och jag som dricker kaffe i familjen) Pappa brukar nästan alltid ropa på mig för att jag har glömt bort att jag "beställt" kaffe.
Så är det ALLTID. Jag glömmer JÄMT.
Men nyss skulle jag då gå och hämta min mugg efter pappa har ropat två gånger. Efter att jag har hällt i mjölken så blir jag distraherad av all CHOKLAD som ligger framme på köksbordet. Mamma har tagit fram lite fredagsgodis... så jag tar för mig lite såklart. Också går jag tillbaka till mitt rum för att göra det jag gjorde innan.
Men vad är det då jag har glömt!!??
KAFFET!!!




Kvällsmys



Det blev lite plugg idag. Men dagen gick så himla fort för jag tog en tupplur mitt på dagen och sen vaknade jag klockan 14:00 !! Då gick det lite för fort. Då kändes det som om dagen låg före mig och jag var efter.
Fast nu känner jag att jag har kommit ifatt den lite. Det är ju fortfarande ganska ljust ute och klockan är snart åtta!

Familjen har käkat paj ikväll. Det var jag som önskade det. Så mamma var snäll och gjorde det ikväll :)



Jag satt på golvet framför ugnen och vaktade så de inte brändes ;)
Det blev de inte! och det blev supergott ^^ 
Nu väntar fredagsmyset. Jag ska titta på Talang och sen kanske Batman Begins. Och påskmust blir det också :D Must är nog nåt av det godaste.







läsa, läsa, läsa osv...

Godmorgon. Fram med alla böcker idag! För jag måste plugga!



Ganska tråkigt... jag har inte alls lust. Men jag måste få det gjort hursomhelst.

Naturvetenskap är inte min grej egentligen. Men vi får se.. jag kanske ångrar mig när jag börjar läsa. En av böckerna är faktiskt på engelsk/italienska. Få se hur det går.
Önska mig lycka till :P

Porslinsdockor

Hej!
Var nyss in och kikade om jag hittade några fina porslinsdockor på tradera. Det finns knappt något på blocket men på tradera hittade jag faktiskt ganska mycket :)
Här är bilder på de porslinsdockor som jag gillade... jag undrar om jag vågar buda ^^













Visst var de fina?? ^^
...fast jag gillar bara en viss sorts dockor. Eller en viss sorts uttryck kanske. Bara för att de är gjorda av porslin betyder inte att jag vill ha dem :)

Som jag har berättat för länge sen så har jag en liten samling på porslinsdockor, men jag vill gärna göra den större. Fast just nu har jag absolut ingen plats alls!! det är sååå tråkigt.

Nästan alla mina dockor har något att berätta. När jag tittar på mina dockor så ser jag deras historia i deras ögon. Eller jag hittar egentligen bara på själv hehe... men de här dockorna är så uttrycksfulla och fina att det inte går att inte älska dem ^^

Fast någon kanske tycker att de ser läskiga ut... mina dockor står t o m högst upp i bokhyllan och tittar ut över mig när jag sover ;P  men jag blir inte rädd iallafall ^^

Hoppas alla har det bra 

mini mini lillkusinen

Idag fick jag äntligen träffa världens goaste och sötaste och minsta lilla kusin! Hon var sååååå söt och hon var sååå liten! Jag blev så glad och blev lite tårögd. Hennes små händer var så mjuka! Och hon har yttepyttesmå naglar!!
Mamman och pappan såg lite slitna ut men vad roligt för dem ^^ och jag vet att min morbror har velat ha ett litet knytt ^^ vad roligt!
Jag längtar till jag får träffa min lilla kusin igen! och kanske får hålla i henne också :D



Godmorgon!

Det är härligt att vakna upp pigg på morgonen ^^

Idag ska jag följa med mamma och kanske pappa också och handla. Det har alltid varit roligt att göra det med familjen :)   ...fast jag åker delvis med för att jag är skyldig mamma 400 kr  ;/  hehe..

Annars blir det Kimi ni Todoke-maraton för mig idag :D
Sista avsnittet kom förra veckan och jag har inte haft tid att se förrän nu. Jag ska alltså titta på alla avsnitt igen! För jag har tittat på alla förutom de tre sista, så jag tittar igen bara för att känna att jag inte har glömt något och för att få den där flytande känslan ^^



Så.. vi hörs senare :) Nu blir det en rejäl kopp med kaffe för mig 

Halloj!

Hemma! 
Kom hem precis lagom till middagen. Jag har suttit på tåget i cirka fyra timmar idag. Jag måste bara säga att jag tycker väldigt mycket om att åka tåg. Speciellt ett sånt fint och bekvämt tåg som jag åkte idag.

Jag lyssnar mest på musik när jag åker tåg. Ibland läser jag. Men idag rullade mp3n på i flera timmar :)
En av mina favoritlåtar på min mp3 är den här..


Undra om det är någon som har saknat mig i bloggvärlden ;)
Jag har iallafall saknat bloggvärlden lite.
Hoppas alla har haft en rolig påsk 

hej på ett tag

Hejdå!
Nu försvinner jag från bloggvärlden ett par dagar. Vi ses igen på tisdag! Då kommer jag ta igen tiden lite.
Hoppas alla har en trevlig påskhelg! ^^

*vink vink*

Keira Knightley

Tänkte sätta mig ner och se en film. Med Keira Knightley i huvudrollen.



Jag tycker egentligen inte om henne. Hon ser ju riktigt bra ut, det gör hon... men ibland, speciellt i pirates of the caribbean, brukar hon försöka se sexig ut eller vad hon nu gör genom att smått öppna munnen och pluta med läpparna. Det ser så tillgjort ut och jag stör mig på det :P
Men annars är hon relativt duktig och som sagt ser hon bra ut.

Nu tänkte jag titta på en film med henne, hon har huvudrollen. Hon är Robin Hoods dotter och vill också vara ute och flänga omkring. Den heter Princess of Thieves och är ganska bra.




Glad Påsk!  

Skärtorsdag

Det är skärtorsdag idag! och 1 april. Jag har inte blivit lurad idag.. vad jag vet :) och jag har inte gjort så speciellt mycket idag heller.
På lördag, påskafton, åker jag bort och jag vet inte om jag ska göra uppehåll i bloggandet då. Jag är borta till på tisdag. Jag tror jag ska göra uppehåll faktiskt nu när jag tänker på det för då kanske jag börjar sakna det lite ;) och hittar på en massa kul att blogga om när jag kommer hem :) vad sägs om det ^^



Just nu känns det lite som fredagskväll för alla i familjen är på ett eller annat sätt lediga och det är skärtorsdag och vi har alla suttit och snaskat lite på godisar ;)
Men nu har det blivit lite sent.... mamma och pappa har gått och lagt sig men vi barn är fortfarande uppe. Jag tittar på film och syster och bror tittar på en annan.
Strax går jag nog och lägger mig
Hoppas alla har haft en bra dag och att någon har varit lite lustig eftersom det är 1a april ;)