den blev klar

Åh... jag satt och höll på att somna här för en stund sedan.... och bara drömde mig bort och suktade efter choklad.... och tänkte att jag skulle kunna promenera bort och köpa det sen. Men då kom jag på att nämen det vore ju en perfekt belöning om jag blev klar med tentan....
Så jag bara YES!! NU!!! Då fick jag glöd också satte jag igång och bara skrev och blev färdig.

Så nu blev den färdig :D Belöningsdags efter middagen blir det då :D :D
Det som är kvar nu är bara något dokument som ska skrivas klart och sen ska jag lägga upp allt på hemsidan bara så är allt klart. Jag brukar låta min kära mamma läsa mina tentor innan jag lämnar in dem också, för att hon är bäst på att kolla stavningen... jag litar inte på Word hehe...




hemtentaskrivning

Hej. Idag är det ännu en dag framför tentan. Den är ganska färdig, det behöver bara läggas till ett par hundra ord. Sen ska jag också skriva ihop lite andra dokument och lägga upp på hemsidan. Jag undrar om jag kan fixa allt det idag?

Det är bara att sätta igång!



detta är en bild på mig från igår.... och ja, jag har en klämma i håret...  ;P

 


effektiv dag

Den här dagen har varit väldigt effektiv! Jag har kommit långt på min tenta. Den kanske är färdig imorgon om jag är lika effektiv imorgon. Nu har jag tagit middagspaus och sen kommer det inte bli något mer plugg.

Och här bjuder jag på en bild på mig där mina ögon syns väldigt bra. Den bilden är förresten inte ny.


Mors dag

Idag är det ju Mors dag!!

Jag köpte en söt bukett till mamma och vi har ätit tårta också





Det här är min mugg som jag använder till kaffe just nu. Bra att det står på den vad det är för något... så man vet...


håret

Igår provade jag att köra mittbena (första gången på många år) och idag har jag gjort en fläta. Vet dock inte om flätan stannar kvar så länge, det var bara skönt att få bort luggen ur ansiktet.



 


hana-saku iroha

Jag har börjat titta på en ny serie. Den håller på att sändas just nu. Det är 8 avsnitt ute redan och jag har kollat på alla. Toppbetyg från mig ^^

Den heter Hana-Saku Iroha. Det handlar om tjejen Ohana Matsumae som tvingas flytta till sin mormor som äger och styr ett "Hot Spring Inn". Väldigt speciellt. Intressant och spännande hela tiden. Jag älskar dessa sorters serier.




grattis

Hej.

Jag pluggar idag också. Måste göra det. Så det blir färdigt nån gång!!

Jag blev bara lite paff just nu. Fick precis meddelande, eller sån där påminnelse som jag har lagt in på mobilen. Jag har en gammal kompis som gifter sig idag!!!!!
Oj!
Jag har ju vetat om det ett bra tag, men det är just idag det händer. Nu är han ingen ungkarl längre! Jag är så glad och stolt för hans skull!! jag får lite skräp i ögonen.....

Grattis min vän! Jag önskar dig och din fru all lycka i livet! ♥

min favoritbild på dig...  ♥



(och jag är inte på bröllopet för att det bara är
ett miniminibröllop med endast de två, men jag kommer få en fint kort sen) ^^

oj vilka skräp jag fick i ögonen...

soundtrack

Jag sitter och pluggar. Dvs. jag sitter och skriver på min sista hemtenta för den här terminen. Den som handlar om matematiken jag gjorde med barnen på praktiken.

Till det lyssnar jag på soundtracks från serien Kimi Ni Todoke. Jag tycker väldigt mycket om den serien och med den musiken till så blir jag lugn och glad för jag kommer in i serien på något sätt, i den känslan jag har när jag ser på serien, vilket bara är positiva saker.
Medan syrran som kommer in i rummet och kommer med en spydig kommentar "man blir typ deprimerad när man kommer in hit".
Jag vet att vissa låtar av soundtracksen är rätt lugna, men jag som vet precis vilka situationer och känslor som dessa ljud spelas i serien, får ju en helt annan känsla av musiken :P

hehe...


kaffedags

Idag blir det kaffe på kaffe på kaffe. Ja... jag har börjat dricka kaffe igen, efter mer än en vecka i "celibat" ;P Jag har ju inte varit sugen på kaffe när jag varit sjuk. Minst magen. Men nu vill jag ha det igen!

Dessutom har jag nu en otroligt liten kopp. Alla mina muggar har på nåt sätt gått sönder på den sista tiden och igår fick jag en ny kopp av mamma och pappa. Den är superliten. Så liten kopp har jag inte haft förut. Så det får ju plats med mycket mindre kaffe i den hehe...

Relativt pigg idag. Bara täppt i näsan och lite trött.


träningsvärk

Efter mer än vecka hemma i sängen och nu idag lite promenad till och från tåget och bussar (till skolan) så har jag värsta träningsvärken i benen!! Ojojojojoj...

Jag mår relativt bra. Febern har ju gått ner. Men jag känner mig en aning känslig i magen. Jag åt till exempel bara en pannkaka till middag. Gick inte ner nåt mer. 
Sen var jag otroligt trött när jag kom hem också. Trött nu också.

Bild på mig idag.... 
Länge sen jag tog bilder på mig själv med min kamera. Webkameran är enklare liksom...
Ett av mina favoritörhängen på idag...


dudelikehella

SMP-Films / TheManKitty har skapat en till youtube-kanal!! Yeeeeeeey

Cory Williams är en sån härlig kille. Jag som följer Katersoneseven, som är hans rumskompis, får ju se mycket av hans bus i vardagen. Och nu har han skapat en kanal som endast är till för hans vloggande!! Han har redan lagt till ett par klipp som jag nu har suttit och kallat igenom, men det kommer mer varje dag hoppas jag!! 

Kanalen heter DudeLikeHELLA och jag kommer självklart följa den. Det visste jag redan innan den startades (han berättade för ett tag sen att han skulle börja vlogga).

Jag är inne på youtube ganska ofta för den om inte förstått det än ;) Jag funderar faktiskt själv på att börja vlogga någon dag. Vore kul att testa. Verkar kul ju! Speciellt med sån här inspiration!

:D


var tog kaffet vägen?

Jag kan knappt tro det själv...

Jag har inte på hela 1 vecka och 3 dagar druckit en enda kopp kaffe!!! Heeelt sjukt. Jag har inte direkt varit sugen heller. Förutom några få gånger. Men då har min mage inte velat ha kaffe.

När jag är sjuk tror jag inte att jag brukar dricka kaffe... och speciellt inte nu heller. Men jag saaaaknar kaffe.


nyheter

Nu har jag varit hos doktorn för andra gången. Jag har nu tagit halsprov och andra tester. 
Äntligen kan doktorn säga vad det är.
Jag har körtelfeber.

Jag hoppar inte av förtjusning. För att det finns nämligen inget botemedel mot detta... typiskt. Detta är något jag blir frisk från helt själv. Låter väl bra?
Nä! För att min trötthet och sånt kan hålla i sig i flera månader!! Kan du tänka dig!? Typiskt mig att råka ut för denna virusinfektion. 

Jag är heltslut och har bäddat ner mig i sängen nu efter nyheterna.... vet inte riktigt vad jag tycker om detta, men vad kan jag göra? Jag får vänta och se.



fint

Kolla vilka fina bilder! Eller vad ska man kalla dem?

Jag hittade till JohnathanSung genom disneybilder. Jag som är en disney-tok har ju tusen disneybilder på min dator. DeviantArt är ju en favoritsida också... dock gör inte denna snubben endast disneyillustrationer.

Men kolla vilka fina.... vad inspirerande :)









förresten!
de senaste dagarna har jag bland annat kollat på Mulan och Lejonkungen... :)


en present

Jag glömde visa dessa.
Det är en present av mamma häromdagen. Jag glömmer bort hela tiden för jag var nästan medvetslös när jag fick dem... febrig och låg i sängen... Men jag blir glad när jag upptäcker dem igen hehe...

Visst är de lite häftiga. Tror jag har gått och pillat på dem i affären vid något tillfälle för länge sen.

Nu fick jag inte till någon bra bild på dem för kameran är inte i närheten och orkar inte gå och hämta... men kanske kan visa igen när jag använder dem :)


doktorn ringde ... inga apor i sängen får vara

Nytt besök hos doktorn bokad imorgon. Hoppas på bättre resultat denna gången. Men nu har jag faktiskt fått fler symptom sen sist. Förhoppningsvis kan doktorn säga vad det är nu och inte bara sitta och klia sig i huvudet. Hoppeligen får jag antibiotika så jag blir frisk snabbt. Jag ska ju faktiskt till skolan på torsdag och ha redovisning.

Just nu är jag relativit pigg. Jag tog tabletter i morse så det är endast därför. Men jag ska sätta mig med en kopp te och kanske försöka göra lite skolarbete.
Jag har faktiskt bestämt att jag ska göra det här sista skolarbetet även om jag är febrig en vecka till.


gamla tänderna

Kolla vad fina mina tänder är. Jämnfört med hur de såg ut förut. Jag fick ju en modell från min tandreglerare efter ställningen togs ut. Kul minne.

Jag är nöjd och det var verkligen 19 värda månader jag hade den där tandställningen.
(togs ut nu i februari  men det känns som så mycket längre sen)


så såg tandställningen ut...


come around sundown

Kings Of Leon är nog ett av mina absoluta favoritband. Och detta är nog mitt favvoalbum. Jag kan lyssna rakt igenom det som om det är en enda lång låt. Jag kan inte bestämma vilken låt som är bäst på albumet heller.

Detta är bara så bra 


clannad

Jag mår skit igen. Jag kan inte äta. Jag är hungrig men får knapt i mig nåt i slutändan. Dricka är nog det bästa.
Blir doktorn igen på måndag om jag inte mår bättre... vilket jag tvivlar på just nu.

Jag sysselsätter mig just nu med att titta på serien Clannad igen. Det är en bra serie som jag såg för väldigt länge sedan. Men om jag ska vara ärlig så är det de sista avsnittet och Clannad After Story som är bäst. Få se om jag orkar se så långt.


söt misse

Min kära söta vän och granne har katter och en av dem heter Stumpan och är supersöt! ♥
de här bilderna låg annars bara och skräpade, det är ju väldigt synd tycker jag :)

Och här ser man också hennes bedårande andra katt som heter Maja.  
Båda missarna ser så små ut på denna bilden. De är så söta ^^


statusrapport

Hej.
Idag har jag fått sova på natten. Jag tycker inte att man uppskattar den vardagliga sömnen så mycket som man borde. 

Jag har tagit mina tabletter enligt schemat och min feber har gått ner lite. Vi får se om det är över snart...
Dock har min sjukdom slått till inatt. Min doktor sa det, att den kan blomma ut när jag är sjuk och febrig. Inatt gjorde den att mitt ansikte svullnade upp. Inte det minsta roligt kan jag säga. Jag blir deprimerad varje gång detta händer. (och det har hänt några gånger) Men det är bara och vänta tills det försvinner också.

I all sjukdom har jag lyckats sätta mig ner och måla naglarna iallafall. Hon som stack nål i fingret på mig igår tyckte att det var fint :)


doktorbesök

Nu har jag varit hos doktorn.
Jag fick berätta allt jag har varit med om sen i söndags. Jag fick ta massa prover och sånt... men de vet verkligen inte vad det är.

Såklart de var oroliga... eftersom jag har 40 graders feber och de inte kan sätta fingret på vad det är...
De skickade hem mig med en massa piller. Jag ska ta 12 tabletter om dagen för att försöka få ner febern. Det är de enda som kan göras just nu.

Typiskt....



söta

Så söta...



Den här också!



Och den här!!



klaga

Åh nu ska jag komma och klaga igen...

Min feber är värst. Den är värre än jag trott. Men när jag väl är sjuk så ÄR jag sjuk.... förutom när jag har någon liten förkylning.

Inatt frös jag, sen svettades jag och sen frös jag igen.... det gör att jag inte vet hur jag ska ha täcket över mig... och gör att jag snurrar i sängen hela tiden. Jag kan inte sova på natten. Försöker dricka vatten men gissa hur mycket det hjälper...

På dagen kan jag sova. Fick sova i pappas säng i morse. Det är riktigt svalt i mina föräldras sovrum så det var skönt. Men jag blev så svettig att jag var tvungen att ta av mig ett lager med kläder faktiskt.
Annars har jag sovit kanske två gånger till nu på dagen. Har inte gjort så mycket annat. Suttit vid datorn några gånger och tagit något att dricka. Försökte äta pannkakor till lunch men jag åt knappt hälften. 

Min feber är inte som en vanlig feber. Jag har varken ont i huvudet, ont i halsen, öronen, eller någon annan slags möjlig inflammation. Inte snuvig eller hostig heller.
Det jag känner är illamående ibland. Yr i huvudet när jag står upp eller sitter ner. Samt något som tynger ner mitt huvud, omkring pannan och ögonen känns det som något trycks ner och ihop. Det gör inte ont men det är jobbigt.

Vad är det för fel på mig?



hemma ännu en dag

Inatt hade jag stora problem. Jag kunde knappt sova. Det GÅR bara inte :(
Och när jag trodde att natten var över och jag kunde gå upp och käka frukost eller nåt.... nä då var klockan fortfarande något med 2 på natten. Bara att luta sig tillbaka och försöka sova igen. *suck*  

Jag tänkte försöka göra nån nytta även om jag är sjuk. Jag känner mig stressad över tentan... och jag går bara här hemma, då kan jag väl försöka göra något litet iaf.
Typ göra en mall för tentan. Eller lyssna och skriva av inspelningarna från aktiviteter med barnen. Någonting.

Nu ska jag dricka min första kopp kaffe på tre dagar.



frisk snart tack?

Ser jag frisk ut än?



Jag drack precis ett glas med kall mjölk och tycket det var väldigt uppfriskande.

Annars har jag sovit en och en halv timme nu på eftermiddagen. Jag kunde absolut inte sova inatt.... för jag hade mycket feber inatt....

Men jag känner mig bätte... förhoppningsvis går jag till förskolan imorgon. För det behöver jag verkligen!
Ska kolla tempen alldeles strax...

Mycket sömn och mycket dricka. Då ska man blir frisk säger mamma.
Men mamma tycker det är konstigt att jag inte har ont i halsen eller nån annan infektion i kroppen.... måste man ha det för att ha feber? Jag har feber ändå :P

Mer kall mjölk kanske? Honungen tog snabbt slut så inge mer honungste för mig :(

kolla serie

Jag har lust att titta på en serie igen... jag funderar på antingen favvisen Lovely Complex eller Special A.

jag vill se romantik... enkelhet... sorg... 

jag vet att jag inte kan hålla på och titta på en massa serier den här tiden för jag har en hel del skolarbete att göra... men det brukar vara bra att ha något att se fram emot.


k-pop

Jag tycker den här låten är så härlig. Vet dock inte vad de sjunger om.... hittar ingen lyrik någonstans.... men jag tycker ju att det är en glad låt.

Koreanska tjejgruppen Girl's Generation är härliga...
vilket gör att jag inte bara kan säga att jag gillar Japansk musik ;P



sjuk

Idag är jag hemma och är sjuk.

Jag ställde väckarklockan på 7 för då skulle jag vakna för att kunna gå till förskolan, men jag kände mig ju inte frisk när jag vaknade. Jag kände mig inte frisk igår heller.
Mamma sa att jag skulle ta tempen.... jag sa att jag har aldrig feber ju.
Men jag har feber....

Jag är inte ofta sjuk. Bara nån förkylning sådär ibland.
Men idag ska jag ta hand om mig själv. Jag har ju mycket att göra. Inte minst på förskolan. Så jag får ta och krya på mig....


pigga upp

Såklart var jag bara tvungen att lyssna på denna otroooligt härliga låt för att bli uppiggad till tusen, denna jobbiga söndag.

Helt fantastiskt.



sommar?

Jag som visste vad jag skulle göra i sommar...

Det var ju en konsert som jag ville gå på. Den vet jag inte om jag kan gå på nu av olika orsaker....
Sen är det ju raodtripen med mina tjejer. Den kommer ju bli av, men vi vet inte när... :/
Sist men inte minst är det ju resan till Marocko!
När blir det då? Vi har smått pratat om juli någon gång.... men det verkar som inte alla är lika sugna som mig att åka dit. Dessutom är det i juli min pappa kommer ha sina tre veckors semester, så då försväntas jag ju finnas hemma så jag kan umgås med familjen. 
Hur ska detta gå ihop?
Och hur blir det med jobb förresten? Kommer jag få jobba nåt på förskolan i sommar? Jag måste se till att de vet att jag vill det, så de kan ringa.

Hoppas det reder ut sig...

sommarbilder för tre år sedan...


om nom am lam

YES!!!!! :D :D

Gissa hur glad jag blev när jag fick hem paketet från den här hemsidan!!!?

Jag är ju ett stort fan av Katersoneseven på Youtube, (har jag nämnt det?) och hon har startat en hemsida där man kan köpa tröjor och lite annat med tryck som hon själv har designat!!
Såklart ville jag ha en! Jag visste precis vilken. 





Kolla det här kortet som skickades med!
Lite kul tycker jag...




studiedag

Hej hej. Vad knäppt jag har bloggat på sista tiden.

Idag var det studiedag på förskolan och hela skolan. Det menas att alla barn är lediga och all personal sitter och har möte hela dagen.
Men jag var med på det. Det var riktigt intressant och kul att få vara med på känner jag. Så nu satt jag med när mina kollegor skrev handlingsplanen och sånt.... Jag som ändå är på förskolan rätt ofta får ju ta del av planen och hela verksamheten. Jag är tillochmed anställd där ju... 


Vi drack mycket kaffe, och tog kaka till kaffet två gånger. Vi åkte också och köpte lunch tillsammans. Det var kul att bara sitta och "snacka" med "kollegorna" en hel dag. :)


bilder

Här är två bilder från helgen tillsammans med mina vänner. Den ena är från grönan igen, då vi åt sockervadd ;)
Den andra bilden är när vi står på plattan.

Som sagt, jag hade supermysigt i helgen :)





Jag är superefter med allt som har med bloggen och andra bloggar att göra. Jag har snart 700 olästa inlägg på bloglovin. Jag har bara inte orkat... sen blir det bara fler och fler och fler varje dag....

Jag funderar på att bara strunta i dem.... kanske läsa lite på favoritbloggarna lite bara... orkar inte mer... vad har jag missat egentligen? 
Jag lever ju ändå :P

Nu har jag bara ca 3 veckor kvar, sen får jag sommarlov ;)

grönan

I söndags var jag på Gröna Lund!
Jag åkte inget. Bara spökhuset. Jag var ganska skraj och klängde på mina vänner och skrek så fort de skrämde mig. Jag skrek såklart för spökerna också.

Grönan är en av sakerna vi gjorde med vår vän som besökte oss nu i helgen.
Här är bild på oss....


bästa sättet att spendera måndagskvällen

Åh vilken god mat jag åt idag!!! Jag och tjejerna fixade ihop en så god middag. ♥

Egengjorda kikärtsbiffar, ugnsbakade rotsaker, grönsallad med parmensan och vitlökssmör. Smaskens!!!



Efter det gick vi på en liten prommis. 

Vi har nu bestämt att vi SKA ha en roadtrip nu i juni. 13 kanske. Vi får se :) Men det blir av! :D

Här är bild på mig och tjejerna. Hehe söta vi är... ♥♥♥


vad som händer

Jag hade värsta blogglusten för någon dag sedan. Men nu plötsligt så försvann den här helgen. Poff! 
Jag har knappt varit hemma. Det känns skönt på ett sätt för då kopplar jag av från skolan lite. Men det är ändå skönt att vara hemma och ta det lugnt, som just nu. Jag sitter hemma. Kom hem från förskolan nyss. 
Jag dog lite i solen. Jag trodde inte att det skulle bli SÅ varmt idag. Jag blev helt paff. Jag är helt slut.

Min marockanska kompis som var här över helgen åker idag. Hans plan åker iväg säkert just nu. Jag fick säga hejdå igår eftersom jag inte kunde vara med idag.
Tråkigt att han åker, men superkul att han var här över en hel helg bara sådär. Vi har faktiskt haft superkul. Igår var vi ju på Gröna Lund till exempel. Jag ska berätta mer om min helg när jag orkar :P Jag känner bara för att ta det lite lugnt nu. 

Jag och tjejerna har ju bestämt att vi ska fixa middag nu ikväll och planera en roadtrip i sommar!! Hur skoj låter inte det? :)



vilket väder

Gissa vad.

Jag kom aldrig iväg igen igårkväll. Jag och tjejerna bara dog när vi kom hem. Och jag, jag kännde bara att jag behövde sova. För idag är den enda dagen kvar som jag riktigt får sova ut på en hel vecka. Jag behövde sova.

Men idag har vi sagt att vi ska till Gröna Lund. Med det här vädret kommer jag smälta bort :P



härlig helg

Hej!!

Jag har en awesome helg! Jag ville bara säga det ^^

Hemma just nu. Ska fixa mig i ordning och sen åker jag in till stan igen om möter folk. 
Tidigare idag åt jag på Hermans Trädgård. Supergod Buffé!! Åh vad jag vräkte i mig!!!


händelserik dag

Idag händer det grejjer!!!!

Nu ska jag först till förskolan. Sen blir det middag hos min morbror! Det ska bli kul att träffa mina kusiner igen ^^

Men sen!!!!! Sen ska jag möta upp min Marockanska kompis på flygplatsen!!! :D Han kommer hit och är här över helgen :D
Det ska bli så kul. Jag har inte sett honom sen i somras ju.... så jag ska hänga med honom nu i helgen. Just därför vet jag inte heller hur mycket jag kommer uppdatera bloggen. Men vi får se :)

Här är bild från i somras som jag gjorde om och fixade till hans födelsedag :)





mitt hår

Min kamera är suddig idag, så jag kör på webkameran!

Håret är superfint nu! Min kompis kusin klippte mig. Så skönt att få bort 2 centimeter med slitna toppar.

Det är otvättat just nu... men det är fint ändå ^^





Nu på eftermiddagen har jag bara hängt hos min kära vän ♥
Jag har hjälpt henna storhandla mat och sen kom hennes kusiner. Äldsta kusinen klippte våra toppar. Sen hängde vi över datorn och tvn. 

Nu är jag hemma och ska dricka upp mitt glas med mjölk och sen ramla i säng. 
Godnatt! 

klippa mig

Tjena. Jag sitter hemma hos en kompis :) 
Jag ska få håret klippt strax :D Det ska bli skönt!! Jag visar sen när jag kommer hem. Mitt hår är ju lite slitet...



lockigt

Oj vad folk tittade in igår.... eller nja.... mer att några få tittade in mig typ tusen gånger hehe... :) Det är kul, men det får mig ändå att undra vad som var så intressant isåfall.
Jag har ju inte hållit koll på alla bloggar jag följer på flera dagar. Jag har säkert 300 olästa blogginlägg. Så jag vet inte vad som har hänt.....

Vad gör man med håret en morgon när det inte vill ligga som man vill?
Då tar man fram locktången!! ^^





kontakt

Ibland dör internet när jag har datorn i mitt rum. Dålig täckning just där eller nåt....
Då får jag bära datorn till dörröppningen.... då får jag mer kontakt ;P

hehe... skitig spegel :P

fråga

Nea frågar:

vad är det du gör med barnen då? vad har du för uppgift från skolan??? :) hur var dina förra praktiker, fick du göra saker med barnen då med? :)

Meningen med att jag har praktik (eller VerksamhetsFörlagd Utbildning som det kallas) är ju att jag inte bara ska trycka in teori i huvudet. Min utbildning förser mig med praktik nästan varje kurs för att jag studerar ju till något som är väldigt praktiskt. :)

Skolan ger mig oftast uppgifter om att först se vad barnen är intresserade av ( till exempel matematik som jag läser nu) och sen göra ett projekt kring det. Jag gör alltid en sort av "pedagogisk dokumentation" som innebär fota, spela in röster eller videofilma. Det sistnämnda har jag inte provat än.

Jag har ju förstås en handledare på förskolan, som jobbar på avdelningen. Hon är som min lärare. Henne pratar jag med om vad mina uppgifter är och hon hjälper mig i planeringen av mina skoluppgifter. Det är ju bra, för jag kan ju inte komma och bara "nä nu snor jag några av era barn och förstör era rutiner". Nejnej. Så funkar det inte ;)

Min uppgift i den här kursen, som är själva tentan, examinationen, handlar om att göra ett projekt med barnen med inriktning mot matematik. Jag ska alltså ha aktiviteter med barnen några gånger då vi utforskar olika matematiska områden. Det som jag skriver i min tenta sen är den pedagogiska dokumentationen och sen reflekterar jag kring projektet och kopplar det till kurslitteraturen. 
(Jag skrev faktskt precis ut mallen för min tenta så jag har precis fått lite koll på hur den kommer se ut)

Tidigare har mina uppgifter sett liknande ut. Men beroende på kursen. Det handlar nästan alltid om att jag ska göra projekt med barnen. 
När jag hade en kurs om naturvetenskap eller vad den hette, då utforskade jag och barnen skuggor med en OverHead. Det var superpopulärt bland alla barnen på hela avdelningen.

Jag har alltid kul med barnen. Men såklart blir jag lite frustrerad ibland när barnen inte gör som jag har föreställt mig. ;) Men det är ju inte meningen heller. De måste ju utforska själva för att lära sig något. 


somnade

Jusste.... jag skulle ju städa och grejja....

Jag gick typ och dog en timme i min säng istället.... hehehmmm

Jag är supertrött, vet inte vad som hände. Men efter en kaffe och kaka nu så ska jag ta och prova städa igen. Jag måste få det gjort NÅN gång ju...



kaka

Go kladdkaka. Synd bara att den inte blev så kladdig som jag ville :(



Nu ska jag städa och diska! Sen ska jag sammanställa ljudinspelningar från aktivitet med barnen idag. Om jag orkar... jag är rätt trött. 
Det blir nog träning imorgon.... måste ha ork.



kladdkaka och katter

Efter massor med kladdkakor i sandlådan idag blev jag sugen på en riktig kladdkaka! Den är strax färdig i ugnen ;)

På vägen hem från förskolan idag mötte jag denna finurliga katt! i trädet!!!!
...och sen upptäckte jag två svarta katter till där bakom...





morgonkaffe

Godmorgon. Jag sitter med en kopp kaffe och väntar på att tiden ska gå. Jag har suttit lite och förberett mig inför lite grejjer jag ska göra med mina barn idag.
Strax ska jag sticka till förskolan. 

Ha en fin dag :)


snö?

Hejsan.

Hjälp vad deprimerande.... Snö. Sen regn. Och blåst....
I maj????

Jag var ute en stund nu på eftermiddagen med barnen. Det var inte superkul... men jag hade tillräckligt med kläder åtminstone. Knäppt att ha tjocktröja, fleece, jacka, täckbyxor och vantar nu....

Jag tycker det är skönt nu ändå. Jag vet att jag har en tenta som ska vara klar om ca 4 veckor. Men jag är inte så stressad över den JUST NU. Just nu behöver jag bara tänka på att komma upp på morgonen och gå till förskolan och göra lite aktiviteter med barnen. Inte så farligt. Sen känner jag mig rätt "ledig" när jag kommer hem. Som just nu :)

bild från ikea-vistelse för nån vecka sen



valborg-bilder

Här är några bilder från mitt Valborgsfirande i Uppsala 









Hehe... av nån anledning började mitt sällskap peta mig på rumpan och fota :P





jag fick mustach....







jag och två tjejer (som jag valde at censurera....) som jag träffade :)



sen finns det väl inte så mycket mer foton värda att se ;) eller som jag vill visa här på bloggen :)

Men jag hade superkul.
Jag åkte som sagt in till Uppsala väldigt tidigt. Vi försökte kolla på forsränningen. Sen satte vi oss i stora parken och njöt av dagen. 
Det var fullproppat med folk och fest överallt i hela Uppsala hela dagen. Folk ramlade omkring redan på förmiddagen. Det var rätt kul att se och vara med om hehe...



lek med barn

Åh vilka härliga ungar jag har!!! Vilket välkomnande jag får...

En unge som får syn på mig, vinkar och skriker hej. Sen springer hon in och ropar "Lovisa är hääääär!!! Hon är jättesnygg!!"

Haha ♥ mina älskade barn....

Så jag har varit på förskolan idag. Jag var riktigt sur och purken i morse. Men nu mår jag lite bättre. Jag brukar bli det efter att ha lekt med barnen. Även om vissa barn är lite påfrestande. Drar mig, sitter på mig, slänger sig på mig och puttar mig. 
Kul ;)

Nu ska det bli skönt med en kopp kaffe. Sen vet jag inte vad som händer.



snark

Idag vaknade jag upp och kände för att somna om igen och bara sova bort hela veckan.... jag är så himla sliten nu känner jag.

Men jag har fyra veckor kvar i skolan den här terminen. Tre av de veckorna kommer jag nu spendera på förskolan. Det är praktik. Jag ska dit om två timmar.
Det ska bli kul att träffa barnen igen :) Men jag har inte så mycket lust att börja göra projektet idag.

Ha en fin dag!

ZZzZZzzZZzZZzZzzzzZZZzZZZZZ..........

pizza

Nu är jag tillbaka... tror jag.... jag är inte så pigg. Jag är trött. Jag vill egentligen ha minst en veckas ledighet nu. Det där sommarlovet vore rätt skönt nu :)

Jag var i Uppsala hela dagen igår. Otroligt händelserikt! Mer än vad jag förväntat mig! ^^
Just nu orkar jag inte berätta något... men det kommer! Jag lovar. Jag har en del bilder också... :)

Idag har jag tagit dagen som den kommit. Pizza var ett måste. Så jag åt pizza....